8.4 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни Прогнози от Серия А, Италия

Започваме с двубоя между Милан и Торино в неделя. Това е последния двубой от кръга и се очертава да е равностоен с оглед представянето на двата отбора от началото на кампанията. Преди началото на този мач Милан заема 4-та позиция във временното класиране, а Торино са 6-ти, с разлика от 4 точки по-между им. Милан не са особено ефективни в последните три кръга, след като спечелиха само веднъж, но пък два от мачовете им бяха срещу шампиона Ювентус и Лацио. За домакинството на Торино, росонерите отново имат куп проблеми. Дженаро Гатузо остава без услугите на Романьоли, Мусакио, Биглиа, Калдара, Иван Стринич и Бонавентура, като единствената добра новина за специалиста е завръщането в игра на Гонсало Игуаин, който изтърпя наказание от два мача.

От друга страна Торино пристига в оптимален състав с амбицията да се позиционира в Топ 4. „Биковете” имат същите показатели в последните три кръга, но съперниците им не са измерими с тези на Милан. През седмицата отбора нямаше проблеми с непознатият за широката публика Сюдтирол, когото надиграха с 2-0 у дома в двубой от турнира за Купата на Италия. Статистиката от мачовете между Милан и Торино показва преимущество за „росонерите“ като последният успех на Торино над този съперник идва през далечната 2001 година. Равенството изглежда най-логичния резултат в този мач, въпреки че много анализатори предвиждат труден успех за Торино с минималното 0-1. Под 2,5 гола също е добра опция за залог на този мач, която се предлага при страхотен коефициент в Palms Bet.

Втория двубой от Серия А отново е в неделя, това е сблъсъка между Сасуоло и Фиорентина. И тук двубоя ще е равностоен, тъй като и двата отбора демонстрират сходни резултати в последните два месеца. Само по една победа успяха да регистрират Сасуоло и Фиорентина в последните осем кръга, а за срещата букмейкърите дават съвсем леко предимство за гостуващия Фиорентина. Както казахме Сасуоло записа рязък спад в играта си, като само доброто предствяне в началото ги държи на 8-ма позиция в таблицата. Отбора записа участие в турнира за Купата на Италия през седмицата, надигравайки Катания с 2-1. Боатенг и Бога със сигурност пропускат срещата а под въпрос остава Аджапонг.

„Ла виола“ също играят далеч под очакванията. Отбора остава в долната половина  на таблицата, но само една победа би ги изкачила с поне 3 позиции нагоре. Като гости обаче виолетовите са без победа в последните шест мача, но пък за сметка на това излизат в оптимален състав, и имат шансове да спечелят дори повече от точка. Фиорентина има пет победи над Сасуоло в изиграните по-между им 10 мача, при само два успеха за Сасуоло, затова ще рискуваме със залог за победа на госта!

И третия мач от Серия А, който ще анализираме ще се изиграе в неделя. Това е двубоя между Удинезе и Аталанта, който можете да гледате на живо, чрез Пряко Предаване в efbet. Удинезе е сочен за аутсайдер в тази среща, но победата над Рома и равенството срещу Сасуоло в последните два кръга ще им вдъхне куража за ново добро представяне. От края на септември месец, Удинезе нямаше победа, докато не съумя да надиграе Рома у дома с 1-0 преди две седмици. Отбора от Удине все още остава над чертата на изпадащите отбори, но е от изключително значение да печели максимума от мачовете си у дома. След като поста старши треньор бе предаден на Давиде Никола, ситуацията в клуба като че ли започна да се подобрява, но за да сме сигурни, че това наистина е така, то Никола ще трябва да изведе отбора си до още един успех. В лагера на домакините отсъства само Ингелсон.

В същото време Аталанта „даде назад“. След серията от четири победи, отбора от Бергамо записа поражения от Наполи и Емполи, но трябва да отбележим, че и в двата мача игра на ниво. В състава на гостите проблемите не са сериозни. Марко Варниер е контузен, а с наказание се сдоби Йосип Иличич. Ако погледнем назад, Удинезе води убедително в директните сблъсъци, и ако използва максимално моментният шок в състава на своя опонент, 4.00 коефициент няма да се получи изобщо трудно!

Препоръчителни прогнози и залози:

100% Бонус*

  • Милан – Торино: Под 2,5 гола
  • Сасуоло – Фиорентина: 2
  • Удинезе – Аталанта: DNB 1

14.80 КОЕФИЦИЕНТ

*+18 | Terms & Conditions

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации