6.9 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози права колонка за днес (02.12.)

Подбрани футболни прогнози за залог права колонка от футболната програма в петък – 02 декември 2016 г. Общият коефициент на прогнозираните от нашия екип футболни прогнози е 3.89, и със залог от 100 лева при малко късмет може да спечелите близо 400 лева! В Бетфеър е наличен бонус от 100%, с който можете да заложите безрисково.

Хетафе – Севиля II 
Прогноза: 1 @ 1.80

Изпадналият в сериозна дупка тим от „Колизеума Алфонсо Перес“ е все по-твърдо решен да се върне в Примера. За целта домакинства като това имат нужда от успеваемост, клоняща към 80% в домакинства като идното. До този миг това не е точно така, но хубавото за Хетафе е, че при двата последни сблъсъка на своя стадион все пак стигна до две победи, макар и измъчени с по 1:0. Безспорно огледална развръзка ще е добре дошла за мадрдичани, които влизат в кръга от 5-то място в таблицата. Дублиращият тим на Севиля е 3-и, но това му носи само престиж. Дори в края на кампанията той да е в Топ 2, то няма как да бъде промотиран, понеже представителният отбор вече е в Примера. Тази среща ще се превърне в една от най-важните в продължение на цялата кампания за Хетафе.

Дънди Юнайтед – Хибърниън
Прогноза: 2 DNB @ 1.73

Голямото дерби във втория ешелон на шотландския футбол безспорно ще е между Дънди Юнайтед и Хибърниън – два много добре познати отбора на широката футболна общественост от пребиваването си във Висшата лига в близкото минало. След редица несполучливи представяния неизбежното се случи и Дънди Юнайтед загуби елитното си място. Стремежът за бързо завръщане в елита буди поводи за оптимизъм пред тима, а те са подплатени от записаните добри резултати от старта на кампанията. Хибърниън има с 3 точки повече от опонента и вземе ли това дерби, автоматично ще е недосегаем на върха най-малко в идните 3-4 кръга. Силната игра на Хибърниън далеч от дома ще доведе до взимането на пълния комплект от точкив в най-значимия мач рез кампанията.

Ворскла – Динамо Киев
Прогноза: 2 @ 1.25

Динамо Киев продължава да таи някакви оптимистични надежди за съревноваване с Шахтьор. При това положение и зейналата яма, равняваща се на цели 8 точки между двата тима, ще е безкрайно трудно на гостите да се върнат в играта. Единственото, на което остава да се надяват, е че Шахтьор ще прави изобилие от грешки, а в същото време те ще печелят. Ворскла е един от слабаците в лигата и ще бъде надигран по всички показатели от Динамо. Най-странното около съперничеството между тези два тима е, че те вече се срещнаха през тази кампания и Ворскла хвърли една от топ-сензациите. Взимането на трите точки от визитата на Динамо беше истински шок, за който киевският тим ще се реабилитира в задаващия се случай. Този път Динамо няма да допусне нова грешка и ще вземе своето.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации