Очаквайте голове в дербито межу Челси и Арсенал

Унай Емери ще има на разположение страха Чех срещу Челси. Срещата е в събота, 18 август, от 19:30 часа

Коефициентите за вкарване на гол и от двата тима падат с всеки следващ час и в най-скоро време ще се установят на една постоянна линия. Към този миг те са все още 1.61 и като нищо ще паднат още малко – до около 1.50 преди старта.

Челси отвя Хъдърсфийлд в официалния дебют на Сари начело на тима в Премиършип. Зашеметяващата продукция от страна на „сините“ не даде направо право за отговор на момчетата на Вагнер, които бяха много плахи и неуверени в действията си. Получилото се 0:3 за носителя на титлата отпреди два сезона беше най-малкото до което можеше да се стигне.

Арсенал беше победен у дома от действащия носител на титлата и то по крайно категоричен начин – с 0:2. Това не беше бленуваният дебют за Емери, който се надяваше да вземе поне точка от това си домакинство. В края на краищата това не се случи и ще погледне към първата си точка или дори три в английския елит в едно от най-големите дербита за неговия тим.

Арсенал е отписван от мнозина и този коефициент от 4.50 говори за подобно нещо, но с Обамеянг и Лаказет в редиците си тимът е с много добри шансове да използва слабостите на „сините“ и конкретно на Сари – изразяващи се в играта в дефанзивен план.

Голямото дерби ще оправдае всички очаквания като головете ще са и в двете врати.

ПРОГНОЗА: И двата отбора да отбележат гол – ДА