Научете за Betfair

Betfair с нова оферта за безплатни залози до сумата от 30 евро! Най-голямата и посещавана борса за залози в Световен мащаб разшири обхвата на бонус офертите, като едни от най-добрите условия се предлагат вече и за клиенти от България.

За да се включите и получите своите безплатни залози в Betfair трябва да отговаряте на следните условия и да направите следните стъпки:

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Към Betfair за регистрацияЗа безплатни залози могат да се включат всички граждани на Република България, които до настоящия момент нямат регистрация в Betfair. Ако все още нямате открита сметка в борсата за залози, последвайте този бутон за регистрация и използвайте промо код ZBG101, след което се върнете обратно в нашия сайт за следващи указания.

След това направете единичен залог в раздел Спорт (Фиксирани Коефициенти) с минимална стойност от €10 и минимален коефициент 1.2 (или повече), в рамките на 30 дни от откриване на сметка Ви. Вие можете да заложите на всеки пазар в раздел СПОРТ. Залози в раздел Betfair Спортна Борса, както и такива на комбинации са изключени от тази промоция. В рамките на 24 часа след като направите залога ще ви бъдат предложени 3 x €10 безплатни залози. Вашия безплатен залог трябва да бъде отигран в рамките на 30 дни на коефициент поне 1.20. Вашият безплатен залог може бъде използван само веднъж, като при по-малък залог от €10, то останалата част няма да бъде използваема.

Безплатните залози в Betfair могат да се проверяват от Вас в раздел „Моите Безплатни залози” на главната страница на Betfair: https://www.betfair.com/sport.

Регистрация Betfair

Безплатните залози в Betfair могат да се залагат само веднъж, затова залагайте пълната стойност на всеки един безплатен залог, тъй като ако заложите по-малко, то останалата част от безплатния залог ще изгори.

Опцията „Парите обратно“ за безплатни залози не е налична!

важат правила и условия на betfair (Прочети повече)