Betfair с 30 евро безлатни залози за нови клиенти

Betfair с нова оферта за безплатни залози до сумата от 30 евро! Най-голямата и посещавана борса за залози в Световен мащаб разшири обхвата на бонус офертите, като едни от най-добрите условия се предлагат вече и за клиенти от България.

За да се включите и получите своите безплатни залози в Betfair трябва да отговаряте на следните условия и да направите следните стъпки:

Към Betfair за регистрацияЗа безплатни залози могат да се включат всички граждани на Република България, които до настоящия момент нямат регистрация в Betfair. Ако все още нямате открита сметка в борсата за залози, последвайте този бутон за регистрация и използвайте промо код ZBG101, след което се върнете обратно в нашия сайт за следващи указания.

След това направете единичен залог в раздел Спорт (Фиксирани Коефициенти) с минимална стойност от €10 и минимален коефициент 1.2 (или повече), в рамките на 30 дни от откриване на сметка Ви. Вие можете да заложите на всеки пазар в раздел СПОРТ. Залози в раздел Betfair Спортна Борса, както и такива на комбинации са изключени от тази промоция. В рамките на 24 часа след като направите залога ще ви бъдат предложени 3 x €10 безплатни залози. Вашия безплатен залог трябва да бъде отигран в рамките на 30 дни на коефициент поне 1.20. Вашият безплатен залог може бъде използван само веднъж, като при по-малък залог от €10, то останалата част няма да бъде използваема.

Безплатните залози в Betfair могат да се проверяват от Вас в раздел „Моите Безплатни залози” на главната страница на Betfair: https://www.betfair.com/sport.

Регистрация Betfair

Безплатните залози в Betfair могат да се залагат само веднъж, затова залагайте пълната стойност на всеки един безплатен залог, тъй като ако заложите по-малко, то останалата част от безплатния залог ще изгори.

Опцията „Парите обратно“ за безплатни залози не е налична!

важат правила и условия на betfair (Прочети повече)