Залози за Евро 2016

 Тази седмица Betfair предлага няколко сериозни оферти с топ коефициенти за стартиращото по терените на Франция Европейско първенство по футбол.

Betfair с оферта за Евро 2016 - залози

Само в борсата за залози Betfair от старта на първенството – 10 юни до финала на стадион Сейнт Дени в Париж на 10 юли 2016 година ще можете да залагате на невероятни големи коефициенти, които няма да намерите никъде другаде. Всички оферти са за граждани на Република България, които до момента нямат отворена сметка в Бетфеър. Важат правила и условия на Бетфеър, а с офертите можете да се запознаете оттук:

  1. Отборите на Франция и Германия са считани за основни фаворити за спечелването на турнира. С оглед на това Бетфеър, Ви предлага страхотния увеличен коефициент – 8.00 за краен успех на който и да е от двата тима. Към офертата букмейкъра предлага и връщане на залога ако той бъде неуспешен. Включете се директно оттук. 
  2. Друг голям фаворит за спечелването на турнира е отбора на Испания. Ла Фурия е действащ европейски шампион, след като триумфира преди 4 години по терените на Украйна и Полша. За защита на титлата от момчетата на Висенте Дел Боске, Бетфеър предлага страхотния коефициент – 10.00, като и тук ако залогът Ви бъде неуспешен, той ще бъде възстановен! Включете се още сега, директно оттук.
  3. Друга основна битка, която преди старта на Евро 2016 вълнува любителите на залозите е тази за Златната обувка на турнира. Тук основните фаворити са звездата на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо и тарана на Байерн Мюнхен – Томас Мюлер. Бетфеър тук отново изненадва, с коефициенти 10.00 за португалеца и 15.00 за немския футболист. Опцията с връщането на залога е налична и за тази промоция.  Включете се оттук още сега.
  4. Не на последно място идва страхотната оферта на Бетфеър, която важи само по време на Евро 2016 за 3 безплатни залога на стойност 10 евро. За да ги получите трябва да отворите сметка при букмейкъра и да направите единичен залог в раздел спорт до 30 дни след отварянето на сметката. След това в рамките на 24 часа след уреждане на залога ще получите 3 безплатни залога на стойност 10 евро, които ще може да използвате по време на така чаканото Евро 2016. Включете се оттук.