РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

16:30 часа, 01 юни: Санднес – Конгсвингер
Прогноза: Гол/Гол @ 1.75 в efbet 

Единственият мач от втория ешелон на норвежкия футбол за деня е между Санднес и Конгсвингер.

Оставили много добри впечатления с изявите си и въпреки, че игровата им нагласа е коренно различна един спрямо друг, тук положението ще прибегне в едната крайност, въпросът е в коя.

Много по-възможно е това да е тази на домакините от Санднес, които са чувствително по-резултатният от участниците в противопоставянето. Те са и в Топ 5 на отборите в дивизията, в чиито мачове са паднали най-много голове дотук. 15 реализирани и 12 инкасирани – общо 27, което значи точно по 3 на двубой. Гледайте мача на живо, виж как от линка.

Санднес има домакинството на своя страна и със сигурност ще прибегне още по-разкрепостено за спечелването на нови три точки. Това, че съперникът им, който вкара едва 8 и допусна едва 6 в изминалите 9 кръга, е по-напред в класирането от тях, на дистанция от два пункта, със сигурност ще ги амбицира още повече да разгърнат най-добрия си футбол и да му покажат колко могъща всъщност е играта в офанзивен план.

Конгсвингер спечели последното си противопоставяне с този опонент с гръмкото 6:0, а в предходните два случая се наложи с по 3:0, така че вече 12:0 голова разлика и 3 от 3 за сегашните гости. Трудно ще е да продължат тази си победна серия, но и в този случай ще намерят път към вкарването на гол.


20:00 часа, 01 юни: Алкоркон – Химнастик
Прогноза: Гол/Гол @ 2.05 в efbet

Поредният от многото мачове в края на този сезон в Сегунда, който няма ни най-малко значение за формирането на крайното подреждане.

Химнастик претърпя редица тежки удари по себе си в хода на цялата кампания и така и не намери начин да се стабилизира и да изнесе няколко по-силни серии от по 3-4 поредни победи, така че изпадането, дошло много, много преди последния кръг от кампанията, въобще не следва да е изненадващо.

Тимът е предпоследен в подреждането и то поради една-единствена причина – фалитът на Реус Депортиу и така споменатият тим прекрати предсрочно участието си през сезона като автоматично се превърна в един от изпадащите или по-точно направи така, че техният брой да бъде намален от 4 на 3. Дълго време Химнастик имаше огромни затруднения в предни позиции като два кръга преди края има реализирани едва 28 гола. Нито един друг в дивизията не е с толкова малко, така че това е достатъчен показател.

Алкоркон си е типичен средняк в обхвата на сезона след като има 52 точки и е на еднакво разстояние както от зоната на изпадащите, така и от тази на плейофите. Дълго време тимът се придържаше към начин на игра, който не носи със себе си особено високи резултатности.

Най-накрая, предизвикан и от това, че оставащите едва два кръга нямат никакво значение за него и за формирането на крайното класиране, той ще разкрепости действията си и ще влезе в едно зрелищно футболно надиграване с Химнастик, което много изненадващо ще протече с вкарването на голове и в двете врати.

3.58 общ коефициент на двата мача в efbet