Еврофутбол прогнози за неделя, 18 февруари 2018

Съботния ден премина доста успешно, и само един мач не приключи така, както бяхме  прогнозирали. Ето какво се случи в събота и мачовете със съответния резултат:

Мачовете от събота, 17-ти Февруари 2018

Днес се отново предлагаме 7 прогнози от различни първенства. Комбо залог на избраните срещи може да Ви донесе страхотна печалба с нисък залог.  Предимството да залагаш на няколко срещи, така наречените акумулатор залози – ниски залози – високи печалби! Изберете няколко от мачовете или комбинирайте със Системи пълно комбиниране в Еврофутбол, или направете подобен залог в букмейкъра Bet365. С регистрация в Bet365* вие участвате за до 100 лева бонус депозит. Посетете Bet365 ⇒

*пълни правила и условия на бонуса

Прогнози за неделя, 18-ти Февруари 2018

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЕврофутбол прогнози за събота, 17 фев 2018
Next articleМилан – Сампдория 18.02.2018
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!