РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Англия – Франция (до 21 год)
прогноза: под 2.5 @ 1.90 (bet365)

Англичаните в тази си възрастова група издишат от началото на календарната година като се пропукаха не само срещу Полша, а и срещу Германия.

При това положение те влизат в заключителната фаза на Европейското без особена игрова практика и без особено настроение в редиците си. Въпреки, че една немалка част от техните футболисти се подвизава на най-високо ниво, включително и във Висшата лига, положението не е никак бляскаво.

Англия се озова в една от най-тежките, ако не и най-тежката група, в заключителната фаза на този толкова голям турнир, така че при всички положения ще направи всичко по силите си, за да избегне поражението на старта.

Хърватия и Румъния са другите тимове в групата, така че не е изключено и да се стигне до някоя грандиозна изненада.

Французите ще се вкопчат в този толкова голям мач с Англия и ще дадат всичко от себе си, за да стигнат до спечелването на пълния комплект от точки. Много, много трудно на старта на груповата фаза има начин, по който такива футболни сили да направят зрелище с много голове.


Румъния – Хърватия (до 21 год)
прогноза: под 2.5 @ 1.80 (bet365)

Румънците са футболното джудже в тази група като всички ги отписват още преди началото на надпреварата. Това в никакъв случай не е изненадващо, при положение, че хърватите се превърнаха в един от най-големите производители на млади футболни таланти през последното десетилетие, а другите два тима в групата са Англия и Франция.

Няма и капчица съмнение, че точно последно споменатите отбори ще са в ролята на големите фаворити за класиране. Това в никакъв случай не слага черта върху амбициите на румънци и хървати да се озоват във фазата на директните елиминации. Даже да не завършат на някое от първите две места, те ще са в състояние да потеглят към следващата фаза, ако се озоват в амплоато на един от най-добрите трети тимове в групите.

Допреди година румънците се втурваха в немислими нападения и правеха истински зрелища От старта на 2019-а положението за тях се промени след като подходиха много дефанзивно към мача си с Испания, загубен само с 1:0, а само 4 дни след това се наложиха със същия резултат срещу Дания.

Хърватите имат страшно много таланти в редиците си, които обаче ще останат сковани на старта на Европейското и няма да разгърнат най-доброто от себе си. Дефанзивният футбол ще е на почит в този мач и ще доведе до резонна развръзка с малко голове.


Лахти – Рованиеми
прогноза: под 2.5 @ 1.50 (bet365)

Тимовете на Лахти и Рованиеми от дълго време насам не са сред най-успешните в лигата. В пълен синхрон с казаното, беше и показаното от тяхна страна в изминалите 11 кръга. Нито Лахти, нито Рованиеми, беше на желаното ниво.

Продължаващи да имат огромни затруднения с вкарването на голове, а и с това да печелят голяма част от двубоите си, тези тимове ще продължат с още от същото – демонстрирайки досегашните си огромни затруднения с вкарването на голове, ще се вкопчат в много люто противопоставяне, което трудно има как да завърши с вкарването на много голове.

Съвсем доскоро точно това съперничество беше в една много, много дълга серия когато става на въпрос за вкарването на голове, а същата тази серия все пак намери своя край в последния двубой, изигран през август миналата година. Тогава Рованиеми се наложи с 1:2 във визитата си на Лахти, с което за първи път от много дълго време насам противопоставянето надхвърли сумаррно два гола, а сега точно спечелилият тогава тим отново е гост на същия опонент.

Много трудно при спор между съперници, които нямат някакъв офанзивен потенциал като тези, ще се стигне до висока резултатност!

Гледайте мачовете на живо, вижте как от тук