Обосновани прогнози от немската Бундеслига

Фрайбург – Вердер Бремен
Германия – Бундеслига
Събота, 23 Май 2020
Час: 16:30
Стадион: Шварцвалд

Прогноза
2 (+0.5АХ) @ 1.57 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол

Този толкова силен сезон за Фрайбург просто няма край като остане настрана прекъсването в него.

Едва ли преди първия кръг и най-верните фенове на тима са си представяли, че техните любимци ще са част от битката за местата, които водят своите притежатели директно към участие на европейската сцена. Със сигурност Фрайбург отстъпва на всеки от останалите отбори, които са в близост в класирането, но въпреки това ще има своите шансове за направата на нещо наистина голямо.

„Зебрите“ бяха впечатляващи и през първото полувреме на така тежкия сблъсък с РБ Лайпциг и то като гости, като се прибраха на почивката с преднина от 1:0. Все пак за тях продължава да е в сила това, че така и не са способни да бъдат на едно постоянно равнище за по-дълъг период от време и точно това ще си проличи срещу Вердер.

Безкрайните провали за момчетата на Кофелд все едно нямат край. Толкова важно за тях е да изиграят един силен сблъсък и то като гости, да стигнат до спечелването на точки и най-накрая да се отскубнат от тази зона на изпадащите. Контузиите все още играят роля за тях и въпреки това някак си ще ги превъзмогнат, ще бъдат готови да се надиграват с Фрайбург и просто ще си тръгнат непобедени от тази визита.