РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Анталиаспор –  Сиваспор

Прогноза
Над 2.5 @ 1.75 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна 

Активирай Бонус - Кредити за Залози

Поредният кръг от турската Суперлига изправя един срещу друг два отбора, които се намират в много добра моментна форма, но с различни амбиции в първенството. Гостите са все още в борбата за титлата, като са на 3 точки от първото място, докато домакините са само на 2 точки от опасната зона. И двата тима ще хвърлят всичко възможно да вземат максима от този двубой и за да си гарантират изпълнението на поставените цели. В исторически план мачовете по-между им са изпъстрени с много голове, обикновено и в двете врати, и над границата от 2 гола. Предвид моментната ситуация, липсата на публика, мачът за домакините никак няма да бъде лесен, но целта оправдава средствата, т.е. залагаме смело на резултатен двубой, в който и двата тима ще отбележат. Може да го пробвате в комбинация с прогнозта ни днес – над 2,5 гола.

Алтънорду – Беликеширспор

Прогноза

Х2 @ 2.10 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

Двата съперника се намират на само 4 точки един от друг в класирането на Турската първа лига, и моментната им форма е на почти едно и също ниво. Като цяло двубой с не много голямо значение и за двата отбора, тъй като към момента те не са застрашени от изпадане, а и са далеч от местата в челото на класирането. Гостите се представят много добре при излизанията си навън като имат само една загуба в последните си 5 гостувания. Смятаме, че и днес ще се представят на ниво и няма да загубят срещата. Домакините играят силно на своя стадион, допускайки само една загуба тук. Предвид ситуацията смятаме, че ще се получи един не много оспорван мач, който гостите няма да загубят.

Ескишехирспор – Адана Демирспор

Прогноза

Над 2,5 @ 1.72 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 100лв. след Регистрация

Домакините се намират на последните място в лигата, а формата им е отчайваща, само еди  равен от 5 срещи и 4 загуби. Задачата пред тях е изключително трудна, спасяването е цел номер едно, но за да я постигнат трябва да започнат да печелят, а последната им победа тук датира от началото на февруари тази година. Гостите са по добрият отбор днес, като са и третия най-добре представящ се отбор в гостуване от последните 5 мача. Двубоите между тези съперници са изключително резултатни, като в повечето случаи прехвърлят границата от 3 гола, но според нас едва ли днес ще се получи толкова резултатен двубой, но със сигурност смятаме, че ще се получат голове над границата от 2, а по смелите от Вас може да го комбинират и с голове в двете врати.