Футболни прогнози с предложение за множествен залог права колонка на подбрани три срещи от деня:

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Болоня – Милан
Прогноза: над 2.5 гола @ 2.10

През миналия сезон двата тима изобщо не впечатлиха с качеството на футбола в директните си съперничества, разменяйки си по една победа с по 1:0. Първо Болоня изкопчи трите точки от „Сан Сиро“, а след това Милан стори същото на „Ренато Дел‘Ара“. В предстоящия случай двата тима се намират на преходни позиции в класирането, които ще им позволят да влязат в спора с по-разкрепостена нагласа и да погледнат по-настойчиво към вратата на опонента. Болоня ще е без Масина, Миранте и Оквонкво, докато неприятностите за Милан се задълбочиха след травмата на младия талант Бонавентура. 4-те поредни поражения определено не прилягат на Милан и стремежът към победа ще е по-голям от всякога. Тази среща има редица наченки, водещи към получаването на голова фиеста.

Лестър – Дарби Каунти
Прогноза: над 2.5 гола @ 2.10

Шампионите срещнаха своите трудни моменти, което е напълно обяснимо. Беше пределно ясно, че те няма да са в състояние да демонстрират толкова добър футбол, колкото през миналия сезон. Този грандиозен регрес обаче беше предвиждан от много малко хора. Ще е комично ако по някаква причина шампионът на Англия изпадне. Той продължава напред в този турнир, а също така и в „Шампионска лига“, което прави програмата му много натоварена. Дарби Каунти едва не взе скалпа на „лисиците“ в първия двубой когато дълго време водеше с 2:1, за да инкасира гол малко преди края и да се стигне до това преиграване. Пролича си, че отбраната на Лестър е много лесна за преодоляване след като редица отбори вече намериха ключ към противодействието ѝ. Морган и Хут са много тромави и това ще постави Дарън Бент в златна среда за набавянето на нов гол за Дарби Каунти. Този път и Лестър ще изгаря от желание да се раздели с натрупаните негативни емоции, а какъв по-добър начин за това от взимането на изразителна победа срещу Дарби. Това преиграване ще е просто една огледална среща на изиграната на „Прайд парк“.

Кротоне – Ювентус 
Прогноза: над 2.5 гола @ 1.73

Топ-фаворитът Ювентус има едно елементарно гостуване на втория най-слаб тим в лигата – Кротоне. Изглеждаше, че домакините се съвземат от шока на неприятния сезон, но отново си спомниха за пораженията в миналия кръг като горчилката от това беше двойна поради факта, че загубиха от директен съперник в спора за оцеляване, какъвто е Палермо. Въпреки всичко Кротоне е тим, който рядко прибягва до окупиране в своята половина. В редица случаи тимът има желание да се надиграва дори с отбори, които са много над него в класирането. Задаващият се кръг ще онагледи точно такъв домакински стремеж, който обаче няма да се увенчае с успех. Ювентус е тим от световна класа, който с лекота ще разгроми опонента и ще подпечата първото си място.