Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Футболни прогнози троен (комбо) залог за неделя 13 януари

Представяме Ви най-сигурните футболни прогнози за залози в онлайн букмейкърите efbet и Efbet тази неделя – 13 януари 2019. Футболните прогнози обхващат мачовете между Евертън – Борнемут, Тотнъм – Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид – Леванте. Троен залог или сингъл, избора е Ваш, прогнозите са от нас! Мачовете са подходящи за залог и в Еврофутбол.

Евертън – Борнемут

По обяд английско време „карамелите“ приемат „черешките в люта схватка, която може да отвори вратите към утвърждаване в горната половина на таблицата за някой от тях.

По своята същност те си приличат страшно много и продължават да споделят един общ проблем. Той е изцяло насочен с футболиста, оглавяващ нападението. „Черешките“ имат един такъв, който прави истински фурор и това е Уилсън, но през последните дни се заговори, че от Челси ще извадят главозамайваща оферта от над 40 милиона за него, която следва да бъде приета. Оставяйки Уилсън на страна, Борнемут няма нито една силна алтернатива на тази позиция, като много често Кинг играе там, но си личи, че неговата обичайна позиция е много по-различна.

Евертън разчита все повече на Ричарлисон на върха на нападението, но по подобие на Кинг, той е флангови футболист, който по принуда играе на тази „нова“ за себе си позиция. Тези вътрешни размествания, продиктувани от липсата на типичен таран, ще повлияят и върху резултатността на нападателите, които няма да се отчетат с най-добрите си изяви. Колкото и изненадващо да звучи, най-накрая отбраната на Борнемут ще демонстрира нещо стойностно и ще въведе спора с Евертън към една орбита, на която не присъстват много голове.

Прогноза: Под 3,5 @ 1.50 коефициент в efbet

Тотнъм – Манчестър Юнайтед

Мега дерби, което ще бъде наблюдавано от всички любители на футбола по света.

Тотнъм и Манчестър Юнайтед – преди години това противопоставяне нямаше толкова силен характер, колкото сега, най-вече заради това, че по онези времена се развиваше едва ли не винаги еднопосочно – към „червените дяволи“, които бяха изумителни. Техният регрес от оттеглянето на Сър Алекс насам, гарниран с прогреса на Тотнъм, направиха така, че към днешна дата двата тима да са много по-равностойни.

„Шпорите“ имат много стабилност в редиците си като трудно може да се види и една линия от формацията им, в която имат някакви пробойни. Изненадващо беше това, че се разделиха толкова леко с Муса Дембеле, който нерядко попадаше сред титулярите им през миналия сезон, но в тази зона на терена разполагат с няколко други много добри опции (включително и Ерик Дайър, който през последните седмици все по-често беше използван в центъра на отбраната). Почетино порави чудеса с този състав и прекарал толкова дълго време в отбора следва да има гигантско превъзходство в това отношение срещу Солскяаер.

Норвежецът излиза в първото си голямо дерби и това ще промени тотално неговия подход, който въобще няма да е толкова смел, колкото срещу Кардиф и останалите тимове, срещу които се изправи до момента. Солскяаер ще погледне повече към изявите на тима си в отбрана и ще направи някак си така, че сякаш Моуриньо да се е вселил в него и тимът му да е безупречен в тази част от играта.

Прогноза: Под 3,5 @ 1.50 коефициент в efbet

Атлетико Мадрид – Леванте

Атлетико Мадрид влиза в съперничество, което следва задължително да спечели.

Не са много възможностите пред домакините да поглеждат към титлата ако стъпват накриво в сблъсъци с тимове от нивото на Леванте още повече у дома. Атлетико натрупа много рутина през последните години и се сработи със Симеоне до безупречност, така че много трудно по какъвто и да е начин може да се търсят някакви смущения в тази брилянтно работеща двойка. Чоло много добре знае колко важно за футболистите му е да се налагат в подобни домакинства и то с по-сериозна разлика, така че едва ли тук той ще е доволен дори на любимото си 1:0. Атлетико разполага с толкова много първокласни футболисти, че даже с изцяло втория си отбор ще има всички шансове да стигне до триумф срещу Леванте.

Съперникът от Валенсия има съществени затруднения при излизанията си и поредното такова ще се види нагледно в столицата. Леванте ще направи страшно много промени в стартовия си състав и веднага те ще бъдат наказани. Насред мадридската столица в неделния обед ще има само един отбор и това ще е Атлетико Мадрид, който ще стигне до пълен разгром.

Прогноза: -1АХ 1 @ 1.35 коефициент в efbet

>>Общ коефициент на комбото: 4.75 в efbet<<