РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Топ Прогнози За Днес (Комбо Залог)

Чехия – Англия, Група A

Националният тим на Англия беше отявлен фаворит за крайния триумф в групата още в мига, в който стана ясно кои ще са неговите съперници. Нито един от тях просто няма място за сравнение с многомилионната селекция на Гарет Саутгейт, която при всички положения е една от най-класните не само на континента, а и в целия свят.

4 от 4 за „трите лъва“ дотук като тимът реализира изумителните 19 гола и инкасира едва 4. Той е намерил противниковата врата сумарно толкова пъти, колкото вторият и третият в групата (Чехия и Косово). Това, че този мач ще се проведе на „Синобо“ е единственото позитивно за момчетата на Силхави, които измъкнаха скъпоценен триумф от последния си сблъсък – визитата на Черна гора, спечелена с 3:0. Не се вижда как те ще хвърлят нова голяма сензация, тъй като следващият им опонент просто няма място за сравнение с предходния.

„Трите лъва“ ще наложат тотално превъзходство, ще имат контрола върху случващото се на терена още в рамките на откриващите минути и ще се наложат по един много убедителен начин, за да си гарантират класирането още след края на този кръг.

Черна гора – България, Група A

Определено този мач не е в центъра на вниманието на футболния запалянко, но той е с много по-специално значение за всички нас, тъй като в него участие вземат сънародниците ни.

За най-голямо съжаление те не стоят никак добре на терена и това не е от вчера или онзи ден. Вече много дълги години тимът изнемогва, не играе добър футбол, не разполага с особено класни футболисти и така и не е в състояние дори да погледне към възможност за класиране в заключителната фаза на голям футболен форум. Черногорците печелят все по-рядко, като през последните 10 месеца имат едва два триумфа – единият в турнира „Лига на нациите“, а другият в приятелски мач.

Още по-трагично е положението за „лъвовете“, които за последно бяха на печелившата страна през октомври месец миналата година. Тогава те едва-едва се справиха с Кипър с 2:1. Вече 9 поредни мача не знаят какъв е вкусът на победата. Те продължават да играят страшно зле в предни позиции и въпреки, че по някакъв начин подобриха резултатността си в последно време, тук отново ще разочароват. Този мач ще е потресаващ и няма да предложи нищо футболно.

Исландия – Франция, Група H

Французите, които са най-именитият тим в тази група, няма да имат ни най-малки затруднения по пътя към класирането си за финалите. Това, че нямат водачестовото е голямата изненада към края на миналия кръг, но изоставането им от турците е минимално, като не се изразява и в точка, а единствено в загубата в първия директен мач.

Въпреки това „петлите“ продължават да имат огромно превъзходство в битката за първото място, тъй като ще посрещнат този си опонент на „Парк де Пренс“ съвсем скоро и точно във въпросния мач ще имат възможността да сложат точка на спора. Едва ли има и един футболен фен, който да смята, че по какъвто и да било начин турците са в състояние да се сравняват с „петлите“. Просто отличните резултати на тима на Гюнеш се дължат до огромна степен на това, че опонентите им в групата са от чувстивтелно по-нисък калибър.

Тук не бива да се пропуска да се отправят редица суперлативи за изявите им в домакинството на „петлите“, което беше спечелено с 2:0, но поражението от Исландия с 2:1 ще направи така, че все пак в крайна сметка точно носителят на световната титла да спечели групата. Франция ще направи необходимото, за да стори това, което Турция не успя – да триумфира във визитата си на Исландия и някъде тук ще направи основната крачка към спечелването на групата.


Общият коефициент на прогнозираните мачове е страхотен, а след регистрация в efbet можете да осъществите своя залог с бонус!