21:30 часа, 20 май: Лацио – Болоня

Тимът на Лацио си остава един от основните претенденти за местата в евро-турнирите.

След получилите се резултати по-рано през кръга – само един от директните му съперници направи грешка като в тази роля влезе Рома. Със записването на три точки в това си домакинство на Болоня, Лацио ще се доближи само на една от зона „Лига Европа“, така че победата в този мач е много, много важна.

Коренно различно е положението за тима на гостите, който неотдавна си подпечата оцеляването. Той се наслаждава на някои от най-добрите си моменти през целия сезон след като спечели 3 пъти в рамките на последните 4 двубоя.

Голям удар по Лацио беше причинен от това, че в последно време допусна няколко абсурдни загуби и демонстрира нещо много нетипично за себе си – да губи точки с лекота на своя стадион.

Той загуби последователно от Киево и Аталанта у дома и това направи така, че възможността за завършване на позиция, която да отвори път към евро-турнирите, стана много по-малка.

Болоня ще продължи да разчита на разкрепостения си футбол от последните седмици и ще се замеси в ново зрелище с много голове, което зрелище можете да гледате на живо от тук!

Прогноза: над 2.5 гола @ 1.75 + 200 лв. бонус в efbet