Дойде време и за последния кръг от груповата фаза в Лига Европа. Предстоящите сблъсъци са доста интересни и могат да предоставят възможност за сериозни печалби. Ето ги и нашите предложения за права колонка комбиниран залог:

Рапид Виена – Атлетик Билбао
Прогноза: 2 @ 2.25

Макар да влиза в последните сблъсъци като втори в групата, много вероятно е „баските“ да се изсмеят последни и отмъквайки трите точки от визитата на „Алианц Щадион“ да изпреварят Генк. По същото време водачът в таблицата ще си съперничи със Сасуоло в една много тежка битка насред италианска територия, от която е много възможно да не излезе като победител. Малка част от лошите новини за „баските“ са обвързани с контузиите на Рико и Де Маркос. Липсата им бързо ще бъде заличена от Муниаин и Адуриц. Рапид остава без Мург, Хофман и Шваб за тази битка. Макар и трудно гостите ще открият начин да използват няколко от шансовете си и да оглавят групата.

Апоел Никозия – Олимпиакос
Прогноза: Х @ 3.30 

Апоел и Олимпиакос потеглиха ръка за ръка към фазата на директните елиминации и това, което основно ще ги интересува в идните дни е жребият. Няма кой знае колко голяма разлика между това кой от тях ще е първи и кой втори, така че залогът в директното им съперничество няма да е толкова голям, колкото мнозина го изкарват. Вече 5 сблъсъка в групата Апоел няма равенство, а защо пък не точно на изпроводяк да запише такова, още повече, че то ще ги остави на първото място. Олимпиакос не се чувства така уверен в способностите си далеч от гръцка територия и за сетен път ще затвърди това мнение. Вече в над 10 поредни сблъсъка „елините“ не познават вкуса на поражението, а ремито ще удължи и тяхната брилянтна серия. Коефициентите за такова се оценяват много високо и си заслужават.

Йънг Бойс – Астана
Прогноза: над 3.5 гола @ 3.50 

Нагласите към спора между Йънг Бойс и Астана са едва ли не изцяло за ниска резултатност. На фона на това, че сблъсъкът няма кой знае какво значение освен за двата тима, също така и за изграждането на крайното класиране в групата, подобни нагласи са обясними. Друго мнение говори, че след като разочароваха запалянковците си и едните, и другите ще са настроени към изиграването на една впечатляваща среща като заключителен акорд от групата. Тимът на Мъри Стоилов отиде за този спор с най-доброто, с което разполага, докато Йънг Бойс няма да може да използва който и да било от Раве, Кубо, Вутхрих, Сулейманов и Роша. При първата си среща двата тима бяха безумно отбранителни и не си вкараха гол, но може би са съхранили головете от онзи спор за предстоящия на „Стад де Суис“.

Заедно с горните предложения, се очаква и румънския Астра да спечели домакинството си на Рома, с което ще заеме второ място в групата. Коефициента вече започна да пада при много от букмейкърите, а определено си заслужава! При залог на високи коефициенти винаги използвайте системи за пълно комбиниране от Еврофутбол. Не забравяйте, че специално за евро мачовете големите букмейкърски къщи Efbet и Betfair предлагат общ бонус от над 400 лева! Регистрирай се последователно в тях и вземи бонуса!