Канело Алварес - Сергей КовальовДруг голям сблъсък за тази вечер е този между Канело Алварес и Сергей Ковальов. Мексиканецът прави феноменална кариера, постигна страшно много, а съвсем наскоро се превърна и в най-високо платения действащ боец.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Той подписа феноменален договор срещу рекордните малко над 350 милиона долара като срещу следва да изиграе точно 11 на двубоя. Този с Ковальов ще е третият като в предишните два той се наложи над Фийлдинг и Якобс. Страшно много дискусии породиха двата му големи двубоя с Генади Головкин. Първият завърши с реми, а реваншът – с победа за Канело по точки, която предизвика най-разнопосочни мнения. Според някои основни показатели обаче наистина следваше той да получи победата, така че критиците просто следва да замлъкнат.

Основното преимущество за мексиканеца в мача срещу Ковальов ще е изцяло свързано с неговата подвижност. Той е много по-бърз от своя съперник, а освен това е и много по-млад – с цели 7 години.

С това се изчерпват и позитивите за него. Ковальов е един много непредвидим съперник, който е тотално зачеркван от букмейкърите за победата в този мач, но срещу него подобно нещо просто не трябва да се прави. Той има огромно предимство както при височината, така и при размаха си спрямо Канело, а при начина си на игра, това като нищо може и да го отведе до победата.

Руснакът е един от най-зловещите нокаутьори на съвременния бокс, така че определено ще има своите възможности. Канело се пропука едва веднъж (и загуби) в рамките на изиграните си всички 53 двубоя в кариерата си дотук, което е зашеметяващо. Той направи нещо много спорно, като качи не една, а цели две категории, така че това ще е друга спънка за него.

Този огромен коефициент от 4.00 за победа на Ковальов просто си заслужава, като за по-голяма изненада и още по-голяма ставка – прогнозата е за триумф с нокаут.

Прогноза Канело Алварес – Сергей Ковальов: 2