РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Канело Алварес - Сергей КовальовДруг голям сблъсък за тази вечер е този между Канело Алварес и Сергей Ковальов. Мексиканецът прави феноменална кариера, постигна страшно много, а съвсем наскоро се превърна и в най-високо платения действащ боец.

Той подписа феноменален договор срещу рекордните малко над 350 милиона долара като срещу следва да изиграе точно 11 на двубоя. Този с Ковальов ще е третият като в предишните два той се наложи над Фийлдинг и Якобс. Страшно много дискусии породиха двата му големи двубоя с Генади Головкин. Първият завърши с реми, а реваншът – с победа за Канело по точки, която предизвика най-разнопосочни мнения. Според някои основни показатели обаче наистина следваше той да получи победата, така че критиците просто следва да замлъкнат.

Основното преимущество за мексиканеца в мача срещу Ковальов ще е изцяло свързано с неговата подвижност. Той е много по-бърз от своя съперник, а освен това е и много по-млад – с цели 7 години.

С това се изчерпват и позитивите за него. Ковальов е един много непредвидим съперник, който е тотално зачеркван от букмейкърите за победата в този мач, но срещу него подобно нещо просто не трябва да се прави. Той има огромно предимство както при височината, така и при размаха си спрямо Канело, а при начина си на игра, това като нищо може и да го отведе до победата.

Руснакът е един от най-зловещите нокаутьори на съвременния бокс, така че определено ще има своите възможности. Канело се пропука едва веднъж (и загуби) в рамките на изиграните си всички 53 двубоя в кариерата си дотук, което е зашеметяващо. Той направи нещо много спорно, като качи не една, а цели две категории, така че това ще е друга спънка за него.

Този огромен коефициент от 4.00 за победа на Ковальов просто си заслужава, като за по-голяма изненада и още по-голяма ставка – прогнозата е за триумф с нокаут.

Прогноза Канело Алварес – Сергей Ковальов: 2