0.4 C
Ню Йорк
сряда, февруари 21, 2024

Buy now

Как се взима бонус без депозит от efbet

Кеш-аут опцията присъства в почти всички букмейкъри онлайн

Кеш-аут опцията е сравнително нова и се предлага от повечето водещи онлайн букмейкъри. Какво точно представлява опцията кеш-аут? Чрез нея може да ограничите Вашите загуби, като се откажете от вече направените залози срещу определена от букмейкъра сума.

Основни причини за използването на опцията кеш-аут:

  1. Някои от залозите ви не се развиват както трябва. В случай като този чрез кеш-аута може да ограничите загубите си и да си върнете поне част от залога. В сайтове като Efirbet се споменават подробни ревюта за всяка една кеш-аут опция, както и мнения за нея.
  2. Една среща ви дели от печалбата. На всички ни е известна ситуацията в която всички срещи са ни излезли и от печалбата ни дели един мач. Доста често именно последната среща проваля всичко и се разминавате на косъм от печалбата. Кеш-аут опцията е много подходяща за моменти като този, чрез нея може да приберете сума по-малка от крайната, но да бъдете на печалба и да не се налага да треперите до последно.

Недостатъците на кеш-аут опцията:

Като всяко едно нещо и кеш-аута има своите плюсове и минуси. За радост на всички нас, тук плюсовете са повече. Недостатъците на опцията се изразяват основно в занижените суми, които ни предлагат от букмейкърите, особено ако залозите не вървят добре. Другият минус на кеш-аута се изразяват в спирането на опцията за няколко секунди по време на обновяването на коефициентите. Това най-често се наблюдава при срещите на живо.

На какви спортове се предлага опцията кеш-аут?

Кеш-аута се предлага за повечето излъчвани на живо събития. Все пак различните букмейкърски къщи предлагат тази екстра за различни спортове, но за футболни, баскетболни и тенис събития почти винаги възможността за кеш-аут е активна.

Кеш-аут опцията в достъпните за България букмейкъри

  1. Betfair – Компанията предлага един от най-лесните и удобни интерфейси на кеш-аут опцията. От екипа на betfair са се погрижили да улеснят максимално своите потребители. Може да разберете дали ще бъде активна опцията кеш-аут за даден пазар. След като отворите избрано от вас събитие и откриете тази иконка cash outТя символизира това, че кеш-аут опцията е активна за този пазар, събитие. Като недостатък на самата опция предлагана в betfair може да се отбележи това, че самото потвърждение на затваряне на залога отнема няколко секунди повече. От букмейкъра са добавили кеш-аута и в мобилната си версия и това ви дава възможност навсякъде и по всяко време да контролирате залозите си. Нашата оценка за визията и функционалността на предлаганата от компанията опция е отлична. Опцията кеш-аут в betfair спокойно може да се нарече една от най-добрите.
  2. Sportingbet – Букмейкърската компания предлага кеш-аут опцията на повечето спортове, както при сингъл залози, така и при множествените залози. Недостатъка на екстрата е това, че за да достигнете до нея трябва да преминете през няколко раздела, а също така и това, че функцията не е достъпна за абсолютно всички спортове. Кеш-аута е достъпен и за мобилната версия на сайта. Нашата оценка за цялостната функционалност на кеш-аута е много добра. Има какво още да се желае от Sportingbet, но въпреки това самата опция върши добре своята работа, а именно това да ви помогне да контролирате вашите загуби.
  3. Bet – От букмейкъра са се постарали да направят доста бърз, лесен и удобен интерфейс на екстрата кеш-аут. Тя е активна за доста събития и пазари и определено може да се нареди до най-добрите. Като недостатък може да се отбележи факта, че затворените залози не се считат към сумата за превъртане на дадени бонуси. Кеш-аута е достъпен и на мобилни устройства и е също толкова лесен и удобен колкото и в пълната версия на сайта. Оценката ни за функцията кеш-аут на bet е отлична. Освен много събития с активен кеш-аут добавяме и това, че затворените залози се уреждат за секунди. В интернет се появиха критики и по-специално от сайта на Efirbet.com, че кеш-аута на Бет има известни забавяния при лайв залозите. Това се отнася особено за срещи на тенис.
  4. Efbet – От компанията сравнително скоро добавиха тази екстра в сайта си и напоследък се наблюдава все по-голямо разнообразие от събития и пазари с активен кеш-аут. От efbet доставят удобството на своите клиенти да използват кеш-аут опцията и на мобилни устройства. Нашата оценка за цялостния изглед на екстрата в efbet е много добра и определено заслужава да се пробва.
Последна голяма печалба в Efbetspot_img
- Реклама -

Последни публикации