ОБОСНОВАНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Ботафого – Авай 
Вторник, 12 ноември, 01:00 часа
Прогноза: 1 @ 1.60 коеф. efbet

Изненадващо високи коефициенти за прогнозираната развръзка. Букмейкърите предвиждат много малко голове в този мач между опашкари, рядко това се случва в подобни сблъсъци, но тук е налично.

Ботафого е едно от най-големите имена в бразилския футбол, а преди началото на кръга и съвсем малко преди края на сезона, заема незавидното 17-то място на таблицата, което е най-предно стоящото от 4-те в зоната на изпадащите. Тимът има с един изигран двубой по-малко от намиращите се пред него Крузейро, Флуминенсе и Сеара, а в този сблъсък срещу него застава вече изпадналият, потресаващо представящ се тим на Авай, който в досегашните 31 кръга спечели общо едва 17 точки.

Не е изненадващо и това, че последно споменатият тим е с най-слабото нападение в цялата лига, а при всичко казано дотук, ще е безкрайно изненадващо ако по някакъв начин Ботафого пропусне тази феноменална възможност за направа на гигантска крачка към оцеляването и не се наложи. С победа тимът ще задмине Флуминенсе и Крузейро и ще се изравни по точки с 14-ия – Сеара, като в същото време ще се доближи само на 3 от местата, водещи до участие в „Копа Судамерикана“.

Това е мачът на сезона за домакините, а по-рисковата прогноза – с коефициенти от 3.00, е за тяхна победа с хендикап.

Куяба Еспорте – Америка Минейро 
Вторник, 12 ноември, 03:00 часа
Прогноза: X2 @ 1.50 коеф. efbet

Серия Б на бразилския футбол има няколко мача с които да прикове погледите на футболните запалянковци в този ден, в който няма нито един сблъсък от топ равнище. Това е добра възможност точно по подобие на вчерашните прогнози, с които записахме пореден успех, да го направим за пореден път.

Куяба Еспорте е в супер серия от три поредни триумфа и така се изкачи до 8-то място в таблицата. В тази дивизия директна промоция за Серия А получават първите 4 в класирането като няма баражи, а пасивът на тима спрямо последната от споменатите позиции вече е едва 4 пункта при точно 4 кръга до края на сезона.

Много четворки се събраха в предишното изречение, така че ще добавим само още една – трудно е да се стигне до 4-та поредна победа за Куяба Еспорте при идването на Америка Минейро в насрещното движение.

Опонентът е много по-опитен и има вкус от участията си на най-високото ниво. Той е и с две точки по-напред в таблицата, които по отношение на класацията се превръщат в три позиции, така че макар лекия спад в играта му, ще използва тази брилянтна възможност и ще направи сериозна заявка за промоция още тук.

Депортиво Сантани – Олимпия Асунсион 
Вторник, 12 ноември, 01:00 часа
Прогноза: 2 @ 1.50 коеф. efbet

Средняшкият тим на Депортиво Сантани има най-голямото възможно изпитание в хода на целия сезон насреща – Олимпия Асунсион. Водачът в подреждането вкарва голове за удоволствие като вече има 37 на сметката си.

След печелившата прогноза за мача на друг от силните тимове в парагвайския елит вчера – Серо Портеньо за над 1.5 гола, която рано-рано се оказа печеливша – след има-няма половин час игра, а крайният резултат беше 5:0, днес прогнозата е за сблъсъка с участието на водача.

Олимпия Асунсион направи безобразна грешка в миналия кръг когато незнайно как отстъпи на последния в таблицата – Лукеньо с 1:0. Второто поредно гостуване поставя тима под известна въпросителна най-вече за това дали ще се върне към обичайното си представяне след подобен рядко срещан за него провал.

Това беше едва второто му поражение, което дойде в 16-ия кръг. Въпреки, че е най-силният гост в цялата дивизия, Олимпия Асунсион позагуби ритъм при изявите си извън своя стадион като спечели само една от последните си 5 такива. В 4 от случаите се разписа най-много веднъж, а точно визитата на Депортиво Сантани ще е тази, която ще върне тима на правилния път.