Милоул – Фулъм Прогноза

МИЛОУЛ – ФУЛЪМ
Чемпиъншип, ст. „Бърлогата“
Петък, 20 април 2018 г, 21:45 часа
Гледай на живо в efbet

Фулъм разочарова привържениците си в събота, когато допусна Брентфорд да ги изравнят в 94-тата минута на „Крейвън Котидж“, с което позволиха на Кардиф да ги изпревари и останаха на трето място. Само първите двама в класирането получават директна промоция за Висшата Лига, а Фулъм е на път да се раздели с тази възможност, тъй като са с мач повече от Кардиф и трябва да се надяват на грешка от страна на „Сините птици“ и съответно да спечелят всеки един мач до края.

Всичко това налага задължителен успех при визитата им в „Бърлогата“, където ги очаква борещият се за участие в плейофите и в добра форма тим на Милоул. Милоул подобно на Фулъм се намират в дълга положителна серия, която ги изведе до шестото място в таблицата, което всъщност е последното даващо право на участие в плейофите.

Милоул имат сериозна конкуренция в лицето на Дарби Каунти и още четири отбора, което налага оттях също максимален брой точки в оставащите няколко кръга. „Лъвовете“ нямат загуба в последните 13 кръга, но пък статистиката показва, че Фулъм нямат нито една загуба в „Дъ Ден“, макар че като цяло „котиджърс“ водят в победите със само една.

Имайки предвид последните пет кръга и на двата отбора, би трябвало да видим един нискорезултатен мач (Под 2,5 гола), който ще е такъв и поради изключителната важност от крайния резултат. Нулево равенство също е напълно логична развръзка в тази среща.

Прогноза Милоул – Фулъм: Под 2,5 гола @ 2.07 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 21:00 ч. на 18.04.18 и подлежи на промяна