Как се залага на голове – Под/Над 2.5 и алтернативи

Залозите за голове с Под/Над са доста популярни

Опцията за залог на Под/Над се базира на обстоятелството колко гола ще бъдат отбелязани в дадена среща. Най-разпространен сред букмейкърите е опцията за залог на под 2.5 гола и на над 2.5 гола. При този вид залог шанса за печалба е 50 на 50, тъй като няма трети вариант за изход. При варианта под 2.5 гола залога е печеливш когато няма допуснат нито един гол в срещата или са вкарани най-много 2 гола, а при другата опция над 2.5 гола залога е печеливш когато са отбелязани три или повече гола. При залозите за Над и Под 2.5 гола не важат дадените продължения (става въпрос за двете 15 минутни продължения, не за допълнителните  минути дадени от съдията след изтичането на 90 минути) както и не важат отбелязаните голове при дузпите след продължения. Ето и нагледно как изглежда таблицата със залози за под и над 2.5 гола:

Как се залага на под и над 2.5 гола

Освен изброените възможности за залози на над и под 2.5 гола, повечето големи букмейкъри предлагат и алтернативен залог за голове, например Под/Над 1.5 гола, или Под/Над 3.5 гола и т.н. При всички варианти, като дори и при Под/Над 5.5 гола шансовете за печалба, респективно загуба са 50%.

Букмейкърите предлагащи най-много опции за залози Под/Над голове са  efbet и Betano. В тях опциите достигат до /под над 8.5 гола/ преди началото на срещата! Отворете си сметка в двата букмейкъра, вземете бонуса за спорт и направете своя първи залог с Оувър/Ъндър – шансовете си струват 50/50!

Освен тази опция, при която шанса е 50/50, някой букмейкъри, като например efbet, предлагат за някой срещи вариант за залог например за Над 3.0 гола. Тук вече вариантите са три, като можете да срещнете предложение за Над 1, 2, 3 или 4 гола, както и обратния вариант за Под 1, 2, 3 или 4 гола и повече. В този случай, например при залог Над 3.0 гола, играч ще спечели когато в срещата са отбелязани 4 или повече гола, ще загуби ако в тази среща са отбелязани един или два гола и забележете, при отбелязани точно 3 гола, букмейкъра ще върне залога. Това важи за всякакъв вид брой голове цяло число.

Оувър/Ъндър за полувремето

Опцията със залози за Под/Над голове започна масово да се предлага и за полувремето. Опциите са изключително богати, можете да залагате за Над 0,5 гола на полувремето до Над 5,5 и повече гола. Професионалистите в бранша наблягат на този залог, но търсят най-вече голове през второто полувреме. Обширна статистика как се развиват мачовете има в интернет и в нашия супер бърз лайвскор, което ще направи вашия залог много лесно изпълним и печеливш. Ако още не сте залагали на голове, направете го още сега!