Прогнози Под / Над 2,5 гола

Права колонка за голове - Под / Над 2,5Специално подбрани прогнози права колонка за голове (Под / Над 2,5 гола) на мачовете днес.

Прогнози за Под / Над 2,5 гола

Дата Двубой Прогноза
23.03. Унгария – Естония Над 2,5
23.03. Австралия – Еквадор Над 2,5
23.03. Аржентина – Панама Над 2,5

Заложи с начален бонус

Над 700 лева за нови клиенти 👇

Какво представлява залога Над 2,5 гола?

При залог за Над 2,5 гола в даден мач, за да реализирате печалба, в срещата трябва да бъдат отбелязани 3 или повече гола. Головете трябва да са отбелязани в редовното време. Този вид залог е много популярен и се използва както от професионалистите, така и от непрофи играчите. Шансовете за печалба тук са 50/50, което е доста по-добре отколкото процентната вероятност при залог за краен победител.

Мога ли да залагам за голове в комбинация?

Залозите на голове в комбинация са възможни, стига да не избирате повече от един залог за Под/Над на една и съща среща. Може да комбинирате залози за Под/Над 2,5 гола в краен изход, Гол/Гол и т.н.

Кои мачове са подходящи за залози на голове?

При залозите на голове определено трябва да се насочим към отбори и първенства, в които традиционно падат значително повече голове, отколкото при други. Дали ще изберете конкретно първенство, като например Нидерландските дивизии, или пък ще набележите няколко голаджийски тима, избора е ваш. Внимавайте когато залагате с опцията Под или Над 2,5 гола на финали или на мачове със сериозно значение. Примерите в тази посока са неизчерпаеми.

Показваме прост пример, който може да използвате, когато залагате на голове. Едно сравнение между головата разлика в италианската Серия А и испанската ЛаЛига показват, че много по-вероятно е да спечелите, ако залагате за голове в мачовете от Серия А (изображението показва головата разлика по класирането на отборите в средата на сезона):

Статистика на головете Под и Над 2,5 в две първенства

Ако сте избрали първенство, то не залагайте директно на всички мачове, има отбори, които трябва да избягвате. За да имате яснота, кой отбор не е подходящ за този вид залози, изчакайте поне до средата на първенството. Ето например Милан: когато печели „калчото“ през сезон 93-94 година, „росонерите“ вкарват само 36 гола, а допускат едва 15, докато през сезон 21-22 година записват голова разлика 69/31.

Защо е добър залога на голове?

При залозите на голове, особено при Оувър (Над 2,5 гола), шансовете да спечелите са валидни до последните секунди на мача. При Ъндър (Под 2,5 гола) пък можете спокойно да затворите залога след първото полувреме, или пък малко преди края, като застраховка. Залозите за Под/Над 2,5 гола са много популярни, което наложи и тяхното разширяване. Днес почти всеки сайт за залози предлага и други алтернативи, като се започне от Под/Над 0,5 гола и стигнем до Под/Над 9,5 гола. Залога е ефективен и валиден както за футбол, така и за други спортове.

Освен изброеното, залозите с Под / Над 2,5 гола имат по-добра възвращаемост, поради чисто статистическият процент на вероятност. Тук няма трети изход, мача завършва или с Над 2,5 отбелязани гола или с Под 2,5 попадения. Коефициентите са добри и при права колонка формират доста добра ставка, която може да донесе сериозни печалби със по-ниски залози.

Вижте и нашето ръководство за залози на Под / Над 2,5 гола.