РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Топ Прогнози За Днес (Комбо Залог)

България – Англия, Група А

Родните национали са в една огромна дупка, от която не се вижда  изход. Периодът за тях е такъв, в който не само имат липса на достатъчно качества, а и на необходимия колектив. Изявите им са все по-слаби, като все по-рядко играят зрелищно и все по-рядко бележат в противниковата врата.

Още преди първия съдийски сигнал на първия мач в групата те бяха тотално отписвани за класирането си и с пълно право. Това, че започнаха рано-рано да натрупват поражения на сметката си в никакъв начин не им позволи да внесат даже и най-малка интрига по отношение на това кои от 5-те тима в групата ще съумеят да я преодолеят.

Пораженията рано-рано ги подтикнаха към това да се превърнат в отявлен фаворит, но не за първото, а за последното място. Англичаните вкарват гол след гол, правейки го за забавление. Това, че нашият национален тим е толкова слаб и в никакъв случай няма вкус към реализирането на голове, ще го принуди да прибегне към дефанзивен футбол и да се окупае в собствената половина. Точно в такъв мач между явен фаворит, какъвто е английският национален тим, и опонент от нивото на този, не се вижда как ще се стигне до футболно зрелище. „Трите лъва“ все пак ще бъдат леко затруднени от безкрайно дефанзивния подход на опонента и ще направят така, че мачът да приключи с малко голове.

Двубоя България – Англия може да гледате пряко от 21:45 часа. Виж още какво може да гледаш на живо по телевизията в понеделник.Телевизия BNT

Украйна – Португалия, Група B

Украйна се измъчи в домакинството си на Люксембург като все пак го спечели с 1:0. Някъде там се породиха най-различни мнения за това дали тимът е способен да разгърне най-добрия си футбол и да бъде на обичайното ниво в последвалите сблъсъци. Това, че и в двете си съперничества с един от двата най-слаби тима в групата – този на Люксембург, Украйна трудно стигна до победата, със сигурност внесе големи въпросителни около това дали тимът на Шевченко е готов за направата на следващата крачка.

В края на краищата той беше на много по-добро ниво в далеч по-важните за себе си мачове – тези с опонентите, борещи се за класиране – Португалия и Сърбия. Украйна размаза западните ни съседи с гръмкото 5:0 в първия мач и там някъде направи една огромна крачка в правилната посока. При това развитие на групата въобще не се изключва възможността да се стигне до сензационна развръзка, която да прати Португалия у дома.

„Мореплавателите“ бележат огромен регрес, който ще се види и през тези 90 минути и няма да им позволи да разгърнат най-добрия си футбол и да стигнат до победата. Този двоен шанс 1Х достига добри нива на коефициентите, проверете сами след регистрация в bet365!

Франция – Турция, Група H

Стадионът в Сен Дени приема този толкова ключов за цялото развитие на групата спор между Франция и Турция.

„Петлите“ продължават да играят по своя атакуващ начин, а това, че имаха за съперник Андора в миналия случай, в който имаше прекъсване за мачове на националните тимове, просто им позволи да дадат възможност за изява на някои футболисти, които по-рядко попадат в плановете.

Тогава в състава им бяха Коман, Толисо, Иконе, Сисоко, Дюбоа и редица други, но подобно нещо въобще не се вижда как ще се случи точно срещу Турция. Този толкова ключов сблъсък с турците ще доведе до коренно различен подход от тяхна страна. Тук няма да има място за каквито и да било ротации. Французите ще играят с най-доброто с което разполагат и тотално ще надиграят опонента.

Изявите на момчетата на Сенол ще бъдат потресаващи и ще доведат дотам, че да претърпят истински разгром. „Петлите“ ще имат водеща роля в този мач, ще играят най-добрия си футбол, ще се наложат над опонента и ще се насладят на разгромна победа.