РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Много трудно в мач между толкова обезкървени тимове, като тези на Чехия и България, има как да се стигне до някаква развръзка, различна от упоменатата в днешната прогноза. Гледай двубоя Чехия – България на живо, не пропускай да спечелиш онлайн!

Точно домакините бяха размазани, направени на нищо, от големия фаворит за спечелване на групата – Англия след като му отстъпиха с 5:0. Малко след това те се пропукаха и срещу бразилците и натрупаха втора поредна загуба на сметката си, с което отприщиха началото на една потресаваща своя серия.

Това е прекрасен миг за родните национали, в който те имат всичко необходимо, за да извлекат максимума и не просто да мислят за точка, а даже и за три, благодарение на късно вкарване на гол и победа с 1:0.

Малко преди „лъвовете“ да отлетят за Чехия, новият селекционер – Красимир Балъков допълни това, че всичко, различно от загуба в този сблъсък, ще бъде счетено за успех от него. Тепърва започващи изграждането на нещо ново, българите няма да са в оптимален вид, а нагласите са, че ще започнат и с някои много, много изненадващи титуляри, така че това само ще затвърди прогнозата за под 2.5 гола.

Няма никакво съмнение, че футболистите на Чехия са най-малко с една идея по-класни и въпреки това в един такъв мач, след сътресенията около техния тим през последните седмици, е напълно възможно да се стигне до изненадваща развръзка. Дълго време нулевото реми в този мач ще остане непроменено и така ще се стигне и до успех на крайното под 2.5 в мача.

Прогноза: под 2.5 гола @ 1.65 (efbet) / FT: 2-1 (губи)