9.00 коефициент за ЦСКА София срещу 8.00 за Левски | 7 Дни Прогнози

9.00 коефициент за ЦСКА София срещу 8.00 за Левски

Използвай Промо Код 337 в Efbet

Регистрирай се с Промо Код 337

Страхотни коефициенти за вечното дерби предлага Betfair! Само в Борсата за залози можете да направите квалифициран залог на 9.00 коефициент за победа на ЦСКА – София, или 8.00 коефициент за победата на техния съперник Левски!

Офертата е налична само за нови клиенти на Betfair. За да се възползвате просто натиснете ТУК.

Няма такива коефициенти, а емоцията с подобни ставки определено ще допълни очакваното събитие!

Двубоя е в събота, от 16:30 часа. За момента привържениците на „сините“ са заявили по-сериозно участие на срещата, но до началото на мача ситуацията може да се промени.

Сериозни премии ще очакват футболистите на ЦСКА-София. Собственикът на клуба Гриша Ганчев ще развърже широко „кесията“, а сумите ще са невиждани досега в клуба. В лагера на „сините“ няма подобно „надъхване“, тъй като тази среща се приема от тях като поредна от кръга и премии футболистите ще получат, само ако победят съперника си с разлика, каквато е обичайната политика на клуба!

Сподели

Последни публикации
🔞ВНИМАНИЕ: Този сайт не е подходящ за лица под 18 годишна възраст! Ако имате проблеми с хазарта посетете сайта на http://www.gamcare.org.uk., или ги потърсете за помощ по телефона 0845 6000 133. Специализирана помощ при трудности с хазарта може да потърсите на gamblingtherapy.org. Хазарта е забранен за непълнолетни лица под 18 години. Залагането води до пристрастяване. Отговорна игра 18+

© 2018 7 Дни Прогнози. Всички права запазени.