Унион Берлин – Хофенхайм

Унион Берлин се връща на своя стадион, а само по себе си, това поражда страшно много позитивни емоции за тима. Така той ще съумее да загърби негативите, предизвикани изцяло от все по-големия списък на контузени футболисти.

Само преди няколко дни същият този отбор поведе във визитата си на друг новак – Падерборн, но в крайна сметка, прогнозата, която дадохме, изцяло се оказа в целта – след слабите първи 10 минути, точно Падерборн взе контрол върху случващото се на терена, изравни резултата, а впоследствие имаше и няколко много добри възможности да се поздрави с пълния комплект от точки.

Унион обаче придобива коренно различен облик когато играе на своя стадион и точно това ще демонстрира срещу Хофенхайм. Съперникът става все по-отчайващ като има само един футболист в нападението му, който е в състояние да внесе някакви затруднения за силната отбрана на Унион и това е Андрей Крамарич. Той беше обезвреден от Аугсбург, а преди това не блесна и срещу РБ Лайпциг, така че определено не е в най-доброто си състояние.

Ще е огромна сензация ако някак си Хофенхайм измъкне всичките точки от тази визита, а този коефициент от 1.50 за 1Х е за топ прогнозата на деня.

Двубоя Унион Берлин – Хофенхайм започва в 21:30 часа.