Оферти за Евро 2016 от Betfair (сряда – четвъртък)

Betfair с няколко интересни оферти за предстоящите мачове от груповата фаза на Евро 2016. Букмейкъра е избрал три от най-заплетените и интересни срещи през седмицата, като предлага специално за тях значително увеличени коефициенти.

Първата среща с топ коефициент е двубоя между Франция и Албания от група А на турнира. Франция са водачи в групата с актив от 3 точки, но Швейцария са плътно до тях също с 3 точки, което прави този мач от изключително значение за страната домакин, ако иска да си гарантира място извън групите. Албания са аутсайдера в групата и в същото време дебютант на подобен турнир, което би трябвало да направи победата на „петлите“ лесна. Докато коефициент в Efbet за победа на Франция е 1.22, то в Betfair специално за този мач коефициента е точно 4.00. Само в Betfair 4.00 коефициент за победа на Франция над Албания ,а в допълнение и по 2 евро за всеки един гол на Франция по сметката Ви. Ако тази оферта ви харесва, можете да се включите директно ТУК.

Втората среща е в четвъртък точно от 16:00 часа българско време, когато Англия ще се опита да спечели първите си три точки в турнира срещу Уелс, след като не успяха да надиграят Русия в първия мач и си разделиха по точка. В Група „В“ заедно с Англия, Русия и Уелс са и отбора на Словакия, а към момента водач с пълен актив от точки е Уелс. Двубоя ще е изключително интригуващ, като букмейкърите смятат Англия за фаворити с коефициент за тяхната победа до 1.60, докато за победата на Уелс този коефициент е 7.00, но само в Betfair, само за този двубой коефициента за победа на Англия е увеличен до 5.00, а този на Уелс до 8.00, като отново от борсата за залози ще ви кредитират с по 2 евро за всеки един гол в мача! За да се класирате за тази оферта единствено трябва да натиснете ТУК и да следвате стъпките!

Третата оферта с увеличен коефициент от Betfair е за срещата между Германия и Полша. Двубоя е в четвъртък от 22:00 часа българско време и ще изправи двамата лидери в група С. Германия победиха значително трудно отбора на Украйна, а от друга страна Полша демонстрирах доста добра игра срещу Северна Ирландия. Сега залога е голям и Полша ще търсят точката на всяка цена, но от друга страна Германия може би е време да покаже на какво е способна! С топ коефициент от 5.00 за победа на Германия тази среща ще е най-интересната от групата тази седмица и може да ви донесе страхотни допълнителни печалби! Ако искате да заложите на Германия да победи Полша на 5.00 коефициент натиснете ТУК и следвайте инструкциите на Бетфеър!

Пожелаваме Ви успех, и Ви препоръчваме да посетите специалната ни секция за анализи на Евро 2016.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleГрупа A: Франция – Албания, Евро 2016
Next articleГрупа B: Русия – Словакия, Евро 2016
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!