Виртуални спортове вече и в Betfair

От новата 2016 година Betfair вече ще предлага залози на виртуални спортове.

Букмейкъра остана последен от конкурентите си в бранша, но съвсем скоро ще бъдат налични интересни виртуални спортове за залог.

Betfair ще предлага общо седем различни виртуални игри обявиха от Igamingbusiness.com, сред които ще са „Виртуален футбол“, „Виртуални надбягвания с коне“ и „Виртуално колоездене“. Залози на виртуални спортове в Betfair ще може да се осъществяват както от десктоп компютър и лаптоп, така и от таблет или мобилен телефон.

Виртуалните спортове в Betfair ще се предлагат 24 часа на ден, което означава, че за един ден ще се извъртят близо 3360 събития.

Виртуалните спортове станаха доста популярна категория за залози, която се търси от играчитe, а Betfair несъмнено ще предложат продукт иновативен в сферата и уникален за тях.

Непосредствеността и вълнението от залагания на виртуални спортове ги превръща в истинско забавление.

Прочетете още за Betfair от тук

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleРома – Милан, прогноза
Next articleЮвентус ще затвърди добрата си форма с успех над Сампдория
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!