21.4 C
Ню Йорк
вторник, май 21, 2024

Buy now

Зимната подготовка за ЦСКА-София от 9 януари

Треньорът Нестор Ел Маестро на ЦСКА-София свиква футболистите за първата им тренировка в новата година на 9 януари. Тя ще се проведе на базата в Панчарево. През първите 3 дни играчите ще преминат задължителните медицински прегледи преди подготовката на групи.

До 13 януари се планира тимът да тренира в София, двуразово, а на 15 се очаква да замине за испанския курорт Марбея, където до 29 януари ще продължат подготвителните етапи. Преди заминаването на отбора за Испания медиите ще бъдат уведомени.

Докато трае двуседмичния лагер, се планира „червените“ да изиграят 4 контроли. Първата е планувана на 16 януари и е с германския Бохум. Останалите съперници са в процес на преговори, преди крайното оформление и финализиране.

След завръщане на отбора на Червените в София и според метеорологичните условия, ще се прецени най-точно дали тимът ще тренира на базата в Панчарево, или ще бъде проведен изпратен на втори подготвителен лагер. До старта на полусезона се предвиждат още 2 контроли на българска земя.

- Реклама -

Последни публикации