ЦСКА-София

Треньорът Нестор Ел Маестро на ЦСКА-София свиква футболистите за първата им тренировка в новата година на 9 януари. Тя ще се проведе на базата в Панчарево. През първите 3 дни играчите ще преминат задължителните медицински прегледи преди подготовката на групи.

До 13 януари се планира тимът да тренира в София, двуразово, а на 15 се очаква да замине за испанския курорт Марбея, където до 29 януари ще продължат подготвителните етапи. Преди заминаването на отбора за Испания медиите ще бъдат уведомени.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Докато трае двуседмичния лагер, се планира „червените“ да изиграят 4 контроли. Първата е планувана на 16 януари и е с германския Бохум. Останалите съперници са в процес на преговори, преди крайното оформление и финализиране.

След завръщане на отбора на Червените в София и според метеорологичните условия, ще се прецени най-точно дали тимът ще тренира на базата в Панчарево, или ще бъде проведен изпратен на втори подготвителен лагер. До старта на полусезона се предвиждат още 2 контроли на българска земя.