РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Интер продължава своя поход към завръщане в „Шампионска лига“. Тимът на Лучано Спалети продължава да е като в ничия земя след като вече от месеци насам е съпътстван от най-различни събития около себе си. Гледайте двубоя на живо, директно в сайта на efbet.

Конфликтите с топ-звездата Мауро Икарди, както и последвалите редица разочароания споходиха „синьо-черните“, но някак си, Интер превъзмогна всичко това, за да се доближи все повече до мястото, на което принадлежи – редом до най-добрите на „стария континент“.

Интер не разгърна най-добрия си футбол в рамките на последния месец, но най-накрая е време това да се случи. Тимът изчисти различията си с Икарди и е на път да му предложи нов изумителен договор, който да се превърне в рекорден за „синьо-черните“ и да доведе до задържане на аржентинската суперзвезда през следващите години.

Всяко едно евро, което той получава, със сигурност ще си струва, тъй като без него изявите на италианския гранд е коренно различно – потресаващо, с много грешки и редица пропуски на спечелване на ключови точки.

Киево е в огромна дупка, от която не се вижда как ще се измъкне.Този тим е безкрайно разочароващ и ще се пропука и в тази визита, за да допусне една от най-тежките си загуби в хода на кампанията, която въпреки това няма да има никакво значение след като тимът вече е изпаднал.

Прогноза: 1 (-1.5) @ 1.55