8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Комбо от Висшата лига днес

Предложение за троен (права колонка) залог на избрани мачове от английската висша лига в събота, 21 септември

14:30 часа, Лестър – Тотнъм (краен резултат 2:1): Тимовете на Лестър и Тотнъм няма да имат възможността да открият кръга, тъй като вчера в едно обичайно ново време за изиграването на първия мач за седмицата от английския елит, се проведе съперничеството между Саутхямптън и Борнемут насред „Сейнт Мерис“, изненадващо спечелено от „черешките“ с 3:1. Така Лестър и Тотнъм все пак ще имат честта да открият съботният ден в английския футбол с това си определено първокласно противопоставяне.

„Лисиците“ вървят в една изцяло нова посока след назначаването на Роджърс. Играта им тотално се промени като започнаха все по-често да притежават топката много повече от своите противници, а в голяма част от случаите това доведе със себе си и до много позитиви.

Тотнъм е сериозно разклатен след колебливата продукция насред Гърция, инкасирайки два гола във вратата си в съперничеството с Олимпиакос. „Елините“ изнесоха брилянтна втора част и беше истинско чудо, че не съумяха да направят пълния обрат, нансяйки едно от най-бруталните поражения на „шпорите“ през последните години.

Несполуките на лондончани в отбрана са все повече и се очертава да се увеличават ако си позволят да изпуснат основния си стожер точно на тази позиция – Тоби Алдервайрелд за който все по-често се спекулира, че след края на договора си (който е след броени месеци) ще си тръгне като свободен агент. Коефициентите за тази развръзка г/г са супер и ще е лошо ако не бъдат използвани по най-добрия начин.

Прогноза: Гол/Гол @ 1.90 коефициент в Betano


17:00 часа, Бърнли – Норич (краен резултат 2:0)Много рядко в един такъв мач между тимове, които обичайно не са сред водещите в Англия, има възможност да се видят подобни коефициенти точно за този тим прогноза. Още повече, че съвсем доскоро Бърнли беше обичайно един от най-ниско резултатните тимове в целия елит на английския футбол, така че това 1.50 за под 3.5 става още по-изненадващо.

Безспорно е това, че момчетата на Дайш инкасират страшно много голове от началото на тази кампания, като в същото време все пак и реализират, но със сигурност това е просто едно изключение от обичайния им начин на игра и в най-скоро време ще се завърнат към него.

Норич събра всички погледи след като през миналия уикенд съкруши с играта си не кой да е, а носителят на титлата на Англия – Манчестър Сити в една безумно зрелищна среща. „Канарчетата“ се наложиха с 3:2 и така изпратиха своите запалянковци в истински възторг, който ще трае и до началото на този мач.

Слабостите за Норич дотук се проявяват в това, че тимът не е толкова убедителен срещу опоненти от сходна на своята класа. Един такъв е Бърнли и още тук ще се видят страшно много затруднения за момчетата на Фарке. Всичко друго освен под 3.5 гола в този мач на подобен супер коефициет ще е изненадващо.

Прогноза: под 3.5 @ 1.50 Betano


17:00 часа, Евертън – Шефилд Юнайтед (краен резултат 0:2)При редица други обстоятелства този мач отиваше с лекота за победа на домакините и то на лековата такава – с 2-3 гола разлика.

Много трудно при настоящите такова нещо ще има как да се случи, тъй като извън техните сметки е безспорно най-бляскавият им футболист – бразилецът Ричарлисон, за който бяха заплатени зашеметяващи финансови средства. Същият той много бързо се превърна в основополагаща фигура за целия състав на „карамелите“ и не след дълго стана големият любимец на феновете. Всички те тръпнеха в очакване да го видят в игра и в този мач, но той получи контузия преди седмица и отпадна от сметките.

Така точно в този случай ще се види безкрайно ясно колко важен е същият Ричарлисон за цялостното функциониране на играта на „карамелите“. Без него положението ще е коренно различно, тимът ще има огромни затруднения и много трудно ще намери начин даже да стигне до победата срещу „остриетата“, които в голяма част от игровото време ще са добре групирани в своята половина. Под 3.5 на този мач е водещата прогноза.

 Прогноза: под 3.5 @ 1.40

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации