13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Акумулатор залог – над 4.00 коефициент на колонката

да печелим от онлайн залозиКайл Едмънд – Ришар Гаске
прогноза: 1 @ 1.55

Кайл Едмънд и Ришар Гаске ще решат кой измежду тях ще спори за титлата в Антверпен. По начало двамата имат коренно различен стил на игра, така че този спор предвещава много сериозна интрига. Кайл Едмънд изпраща най-силната година в професионалната си кариера като понастоящем е 15-и в света, а при спечелване на турнира ще има възможността да се изкачи още малко в ранглистата. Някак си като на шега той стигна до този полуфинал в Антверпен с всичко на всичко едва един изигран двубой. Поради доброто си класиране стартира надпреварата директно от 1/8 финалите като където се справи с Алберт Рамос Винолас без никакви проблеми в два сета. На 1/4 финал трябваше да излезе срещу беларуския представител Иля Ивашка, който още преди двубоят да започне се оттегли и така само с една победа Едмънд е на полуфинал. Там го чака Гаске, който се справи с Жири Весели и Ян Ленард Щруф след две много трудни трисетови победи. Французинът изразходи страшно много сили и това ще му попречи да е на висота срещу Едмънд. Той обича по-дългите разигравания, но няма да има възможност да разчита на тях, тъй като с кинжалния си форхенд Едмънд бързо ще завършва размените. Британецът гледа все по-настойчиво към Топ 10 в света, а с победата срещу Гаске ще направи още една крачка в правилната посока.

Гаел Монфис – Диего Шварцман
прогноза: 1 @ 1.70

Гаел Монфис, който е сред най-класните тенисисти в света, не прави никак добър сезон и въпреки това все още е неизменна част от Топ 50. Преди началото на турнира в Антверпен той заемаше 38-то място в света, а с достигането на финал или дори спечелването му, ще се изкачи страшно много напред. Французинът се надява да постави забележителен завършек на годината, за да може през следващата да влезе в Откритото първенство на Австралия като поставен и съответно да избегне големите съперници още в първи кръг. Това е от гигантско значение за него, а играта му през тази седмица напълно отговаря на това да попадне сред поставените. Монфис се справи последователно с Бемелманс, Цонга и Поспишил като даде един сет само на носителя на титлата от миналата година и свой сънародник – Джо Вилфред Цонга. Вчера срещу Поспишил 38-ият в света беше безапелационен и спечели лесно в два сета, разгръщайки пълния си арсенал от качества. Срещу Диего Шварцман той ще има едно по-различно предизвикателство по своята същност, тъй като аржентинецът е с много по-различен стил на игра от всеки от изброените дотук. Шварцман разиграва страшно успешно от основната линия като го прави предимно срещу тенисисти, които не разполагат със силен завършващ удар. Монфис не е сред тях, така че задачата на Диего ще е много трудна. Влизайки в подобни дълги разигравания Монфис ще използва прекрасното си придвижване по корта и ще използва зашеметяващия си форхенд, за да си проправи път към финала.

Юлия Гьоргес – Белинда Бенчич
прогноза: 1 @ 1.55

Юлия Гьоргес се наслаждава на забележителен сезон, който е на път да завърши за нея с място в Топ 10. В началото на седмицата тя беше 9-та, но достигането до финала в Люксембург със сигурност може да я изстреля още по-напред. Тя е много близо до спечелването на поредната си титла, а съперничката й е много удобна за целта. Гьоргес направи истински фурор в досегашните си сблъсъци в Люксембург като се справи последователно с Кузмова, Блинкова, Векич и Бушар. В последните два случая й се наложи да играе три сета и въпреки това стигна до своето. Вчерашният сблъсък с Бушар беше истинско украшение за турнира и въпреки стойностната игра на канадката Гьоргес осъществи пълен обрат, за да стигне до заключителния двубой. Германската представителка е една от онези, разполагащи с най-силен сервис в съвременния женски тенис. Тя ниже ас след ас, а използвайки това си толкова силно оръжие срещу Белинда Бенчич ще има необходимото, за да стигне до триумфа. Освен това ударите на Гьоргес са с по-голяма скорост от тези на Бенчич, която ще бъде принудена да прибегне до нещо по-различно, а опитвайки се да промени начина си на игра в хода на двубоя, нищо добро няма да я очаква. Бенчич стартира много, много рано от квалификациите на надпреварата поради 47-то си място в света като вече навъртя 7 срещи. Справяйки се последователно с Кунг, Русе, Лепченко, Рус, Флипкенс, Лапко и Ястремска тя е на прага на изтощението, още повече, че вчера и се наложи да играе три сета срещу чудото на украинския тенис и в крайна сметка да спечели с тайбрек в заключителната част. Белинда Бенчич направи силен турнир, а усилията дотук със сигурност ще й донесат страшно много, но на финала тя няма да е на обичайното ниво.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации