13.1 C
Ню Йорк
събота, май 4, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Алсвенскан: Хамарби – Елфсборг, Прогноза 22/07

Елфсборг гостува на Хамарби в интригуващ сблъсък от шведската Алсвенскан лига. Срещата е с начало 20:00 часа в понеделник, 22 юли.

Големият мач от шведския футбол в понеделник вечер е между Хамарби и Елфсборг. Все още домакините имат някаква възможност пред себе си да погледнат към място в крайното класиране, което да ги прати на европейската сцена.

В пълен синхрон със съперника си от този мач, те въобще не правят силен сезон и въпреки това все още има как да го спасят.

Със своите 25 точки, Хамарби е 7-и в генералното класиране, като не изостава чак толкова много от основната група и по-конкретно от 3-то място – като разликата е едва 5 пункта.

С една победа в това домакинство тимът ще направи гигантска крачка в правилната посока и ще е в състояние да изпрати един много силен сезон.

Елфсборг е в потресаващо състояние, а само допреди няколко кампании беше някакъв фактор в страната. Тимът изпраща разочарование след разочарование като в продължение на последните си 5 сблъсъка нито един път не се оказа на печелившата страна, а при изявите си като гост е направо потресаващ.

Много, много трудно, разполагащ с една толкова пропусклива отбранителна линия, той ще затрудни опонент от класата на Хамарби и ще направи така, че да запази вратата си суха, така че головете в този мач са нещо гарантирано.

Прогноза: Над 2.5 @ 1.65 в Betano

FT: 5-2 (позната)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации