Амиен – Анже 2019-01-08

Прогноза за двубоя Амиен – Анже

Амиен е домакин на Анже в среща от 19-тия кръг на Лига 1. Двубоя на стадион Де Ла Ликорн е от 20:00 часа българско време и ще се излъчва пряко в сайта на efbet. В този мач няма фаворит според букмейкърите. И двата отбора заемат място в долната половина на таблицата, а средните коефициенти за победа на Амиен са в порядъка на 2.70 срещу 2.80 за успех на Анже.

Амиен определено ще подходят максимално дефанзивно в този мач, след като съперника им успя да запише пет поредни мача без загуба в лигата. Анже регистрира успех над Монпелие в началото на ноември миналата година, след което подредиха четири равенства, последното от които срещу Марсилия.

За Анже този мач, който бе отложен по-рано е добра възможност да се приближат към средата на таблицата, но пък в състава не липсват кадрови проблеми, които да усложнят решаването на тази задача. Анже печелят в последните два мача от Лига 1 срещу Амиен – веднъж у дома с 1-0 и веднъж като гости с 0-2. Последната победа на Амиен идва тук през 2012 година с 2-0, а предходните два мача завършват наравно.

Именно равенство е нашия избор в този мач, което се предлага при коефициент 3.00 в efbet. Анже имат само две победи далеч от дома от началото на кампанията, а Амиен са още без равен у дома.

ПРОГНОЗА: Равен @ 3.00 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Амиен новини

 Бонгани Зунгу и Куентин Корнет лекуват травми в коляното, а  Муса Конате е с контузия в слабинити. И тримата пропускат това домакинство.

Анже новини

С контузия на глезена е Фарид Ел Мелали, а Венсан Пажо е с травма в лакътя. Под въпрос остават Йоан Андро, Люик Пуйо и Ибрахим Сисе – и тримата лекуващи различни контузии.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!