7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Евертън: борба за Зона Европа

Арсенал – Евъртън

Арсенал е домакин на Евъртън в мач от последния 38-ми кръг на английската Висша лига. Двубоят е в неделя, 21 май, от 17:00 часа на „Емирейтс Стейдиъм“.

Отборът на Арсенал е на пето място във временното класиране с точка по-малко от четвъртия Ливърпул. За да финишират в Топ 4, „артилеристите“ трябва да победят Евъртън и да се надяват Ливърпул да не спечели домакинството си на Мидълзбро.

Арсенал набра скорост в последните седмици, записвайки четири поредни победи. Това обаче може да не е достатъчно и тимът да не завърши сезона спед първите четири, което ще бъде сериозен удар по амбициите на клуба.

Тимът на Евъртън е на седма позиция с актив от 61 точки и няма как да бъде изместен от тази позиция или да стане шести. Роналд Куман има върху какво да работи през лятото, ако иска неговият отбор да е конкурентен на тези от топ 6.

В последните четири мача „карамелите“ записаха само една победа – с 1:0 срещу Уотфорд в миналия кръг. На чужд терен Евъртън няма успех от 21 януари, когато надигра Кристъл Палас с 1:0.

Атлетико Мадрид - Лестър, Бонус в Efbet за нови клиенти

През първия полусезон Евъртън надигра Арсенал с 2:1. В три от последните четири срещи между двата тима е имало размяна на голове, така че очаквам отново да видим голове в двете врати, въпреки че Арсенал е абсолютен фаворит за победата.

Прогноза: Гол/Гол @ 1.66 коефициент в Efbet

Не забравяйте, че само Efbet удвоява стойността на първия ви депозит до 100 лева!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации