7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал няма да има проблеми срещу Съндърланд

Арсенал приема Съндърланд на Емиратс Стейдиъм в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя е с начален час 17:00 часа в събота – 09.01.2016г.

Арсенал стъпи на върха във Висшата Лига, след добра серия от мачове. Артилериситите набраха самочувствие и въпреки, че ще излязат с някои резерви срещу Съндърланд ще търсят пълния успех в двубоя. Алексис Санчес поднови тренировки, но едва ли ще бъде рискуван от Арсен Венгер в този мач. Френския специалист ще даде почивка на някои свои състезатели, с оглед и на факта, че в сряда Арсенал гостуван на Ливърпул във Висшата Лига. Така в съботния следобед на Емиратс най-вероятно няма да видим Оливие Жиру, Пер Мертезакер, Петър Чех и Лоран Косчелни. Заради различни контузии от сметките на Арсен Венгер отпадат Дани Уелбек, Джак Уилшър, Франсис Коклен и Санти Касорла. Тио Уолкът пък ще получи шанс да води атаката на Арсенал в този двубой.

[maxbutton id=“9″]

Съндърланд има сериозни проблеми във Висшата Лига. Въпреки че спечелиха през уикенда с 3:1 срещу Астън Вила, черните котки продължават да са на предпоследното място с актив от едва 15 точки. С оглед на това Сам Алърдайс едва ли ще хвърли всичко най-добро в гостуването на Арсенал за ФА Къп. По-вероятно е опитния специалист да запази силите на някои от своите играчи за важното гостуване на Суонзи във Висшата Лига идната сряда. От групата на Съндърланд за двубоя с Арсенал отпадат контузените Юнес Кабул, Себастиан Ларсон и Джак Родуел. Шанс за изява на върха на атаката на черните котки ще получи позабравения в последно време Дани Греъм. Бившия нападател на Суонзи ще бъде подпомаган от младия Дънкън Уатмор и Фабио Борини по двете крила на атаката на Съндърланд.

Двубоят ще бъде изключително интересен, поради което от Betfair са решили да увеличат значително коефициента за победа на Арсенал. За разлика от обикновените букмейкъри, където ставката за успех на артилеристите е 1.25, то в Befair коефициента е увеличен до 4.00. Букмейкъра поднася още една изненада за новите си клиенти – ще прибави по 2 евро за всеки гол, който Арсенал отбележи във вратата на Съндърланд до максимум 5 попадения или 10 евро без значение от крайния резултат на двубоя.

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация Betfair

Ако Арсенал не победи, от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват Ви губещия залог до максимум 10 евро.

*важат правила и условия на Бетфеър

Арсенал навлезе в добра форма и е големия фаворит в двубоя със Съндърланд. Черните котки ще се концентрират в борбата за оцеляване във Висшата Лига и едва ли ще хвърлят всички сили в двубоя на Емиратс в съботния следобед.

Прогноза Арсенал – Съндърланд: Арсенал @ 4.00 коефициент в BETFAIR

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации