9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Арсенал – Стоук Сити, Висша Лига, събота – 10 декември

Арсенал и Стоук Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 10.12.2016г. (събота) от 17:00 часа българско време на стадион Емиратс в Лондон, а главен съдия на мача ще бъде Лий Мейсън.

Арсенал спечели убедително с 5:1 гостуването си на Уест Хям преди седмица. Така артилеристите се изкачиха на 2-ро място в класирането на Висшата Лига с актив от 31 точки. През седмицата топчиите си осигуриха и 1-то място в групата на Шампионската Лига, след като победиха Базел с 4:1, а Лудогорец измъкна точка след равенство 2:2 с ПСЖ.

Доста играчи на Арсенал получиха почивка при гостуването в Швейцария и сегасе очаква да бъдат свежи за мача със Стоук Сити. Ектор Белерин е близо до завръщане след лечение на контузия но в тази среща на десния бек отново ще видим Габриел Паулища. Пер Мертезакер също поднови тренировки след травма, но още не е готов за завръщане в игра. Чуба Акпом, Санти Касорла, Матьо Дебюши и Яя Саного продължават да лекуват контузии и няма да вземат участие в мача. След доброто си представяне на върха на атаката срещу Базел, Алексис Санчес отново ще бъде предпочетен в ролята на типична деветка за сметка на френския таран – Оливие Жиру.

Стоук Сити спечели като домакин с 2:0 срещу Бърнли преди седмица. Успеха бе 2-ри пореден за грънчарите във Висшата Лига и изкачи отбора на 9-то място в класирането с актив от 19 точки. Така момчетата на Марк Хюз заличиха лошото начало на сезона и продължават изкачването си към върховете на таблицата.

Бруно Мартинс Инди, който получи контузия преди седмица ще може да вземе участие в мача, тъй като няма счупване. Централния защитник ще заеме обичайното си място като партньор на Марк Муниеса в центъра на отбраната. Капитана на Стоук Сити – Раян Шоукрос е близо до завръщане в игра след лечение на контузия, но едва ли ще се появи на Емиратс. Джак Бътланд, Джеф Камерън, Ибрахим Афелай, Стивън Айрланд и Фил Бардсли пропускат мача заради различни травми. Джо Алън ще действа в ролята на втори нападател зад гърба на Джонатан Уолтърс.

Арсенал отбеляза 9 гола в последни си 2 мача във всички турнири. Стоук Сити също бележи попадения напоследък, така че може да очакваме резултатен мач на Емиратс Стейдиъм в съботния следобед.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации