7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Астън Вила – Лестър

Астън Вила е домакин на Лестър в среща от 22-ия кръг от английската Премиершип. Двата отбора се намират на двата полюса – Астън Вила е на последно място в лигата, а Лестър е на втора позиция, но с равен брой точки с първия Арсенал.

Едва ли Астън Вила се надяват на точка от това домакинство, макар да им трябват спешно, за да се отлепят от дъното. Ситуацията при „виланите“ е доста тежка, като те успяха да спечелят само 11 точки до момента, а следващия отбор в класирането ги води със 7 точки.

Астън Вила имат точно две победи през настоящата кампания. Първата победа записаха на старта на сезона, а последната в предходния кръг, когато се наложиха у дома над 8-мия Кристъл Палас.

Старши треньора Реми Гард отново няма да може да разчита на основния си нападател Габриел Агбонлахор, както и на полузащитника Джак Грийлиш. При липсата на Габриел, най-вероятно ще видим Либор Козак на неговото място, а зад него ще действат Карлес Джил и Джордан.

Лестър се намират в чудесна форма. Отбора преодоля временния спад в играта си и последния кръг записаха важна победа над четвъртия Тотнъм.

Нападателя Джейми Варди за пореден път няма да вземе участие в играта, но общо взето това е единствения сериозен отсъстващ от състава на Раниери. Очаква се Раниери да заложи отново на същия състав, който игра и срещу Тотнъм, в добре познатата 4-4-2 схема.

Астън Вила и Лестър вече се срещнаха през сезона, като изиграха едно истинско дерби, в което след пълен обрат победител бе Лестър. Днес изненадващо букмейкърите предлагат цели 2.20 коефициент за победата на Лестър, очаквайки Астън Вила да постигнат нещо на своя „Вила Парк“, нещо което едва ли ще се случи!

Прогноза Астън Вила – Лестър: 2 @ 2,20 коефициент

Начало: 16 януари 2016г., 19:30 часа, стадион „Вила Парк“

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации