12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Атлетико ГО – Авай, прогноза (15 юни 2017)

Атлетико ГО – Авай
Бразилия, Серия А
Начало: четвъртък, 15 юни 2017 г., 01:30 ч.

Първенците от Серия Б миналата година ще премерят сили в този седми кръг от елитната Серия А, в която получиха право на участие. По-всичко личи обаче, че отборите трудно се вписват сред останалите тимове в Серия А и ще бъдат едни от основните застрашени от изпадане.

Докато доминираха в Серия Б, тук и двата отбора не успяват да намерят верния ритъм на игра сред елитните им съперници. Футболистите на Атлетико Гояс откриха сезона с четири последователни поражения, след което изненадващо се наложиха убедително срещу Понте Прета, но веднага след това допуснаха още една загуба. Единствените голове, които Атлетико Гояс отбелезаха за изминалите шест кръга са трите гола при победата им над Понте Прета, а във всички останали срещи загубиха на нула.

Междувременно Авай изглеждат с една идея по-добре. Отбора може да се похвали със сравнително добре изградена защитна линия, която им позволи да допуснат само три загуби, две от тях с по 2-0 и една с 1-0, победиха също веднъж, и два кръга завършиха наравно.

Този двубой е първи между двата отбора в Серия А от 2011 година насам. В тези сблъсъци предимно побеждават домакините, а последните три мача тук са спечелени от Атлетико Гояс, включително и последното им гостуване в Авай с 0-3.

Прогноза: 1 @ 2.10 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации