6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Топ залог за финала Аякс – Ман Юнайтед

Аякс и Манчестър Юнайтед се изправят във финална среща от втория по значимост футболен турнир в Европа – Лига Европа. Двубоя на стадион „Френс Арена“ в  Стокхолм е в сряда вечер от 21:45 часа.

Тази среща е пета между двата отбора като статистиката не дава предимство на нито един от тимовете. Първият сблъсък между Аякс и Манчестър Юнайтед е от турнира на УЕФА сезон 1976/1977, когато и двата отбора си разменят по една домакинска победа. Следващата им среща е сравнително по-скорошна от в 1/16 финалите на Шампионска лига сезон 2011/2012. Тогава Манчестър Юнайтед печелят в Амстердам, а на реванша Аякс достига до пълен обрат.

В настоящото издание на турнира Аякс може да се похвали с отбелязани повече попадения от именитият си съперник, но пък по показател допуснати голове, холандския тим изостава почти два пъти от „червените дяволи“.

Като гости Аякс нямат успех шест поредни мача в тунира, регистрирайки три равенства и три поражения. Аякс обаче печели класацията на тазгодишното издание на Лига Европа с най-много отправени удари към противниковата врата, а Манчестър Юнайтед са първенец по подаванията, които бележат над 85% успеваемост. Аякс печелят убедително и още една класация в този сезон на напреварата – тази за най-груб отбор. Футболистите на Петер Бос са направили над 230 нарушения, което им е отредило цели 45 жълти картона и четири червени.

Аякс едва ли ще внимават дори и на финала, като няма да е голяма изненада ако бъде изгонен някой футболист. Възможността на холандците да спечелят първи голям трофей в Европа за изминалите 22 години ще ги мотивира до краен предел, а от друга страна Манчестър Юнайтед се нуждаят от титлата на всяка цена!

Прогноза: Червен картон в мача @ 4.33 коефициент в Efbet

За феновете на регулярните залози, Betfair предлага топ коефициент за победа на Манчестър Юнайтед. Вместо обичайният коефициент от 1.80 за победа на „дяволите“ от борсата за залози предлага да направите своя залог в подкрепа на селекцията на Моуриньо при ставка от 7.00! Залог на увеличен коефициент можете да направите директно от тук, необходимо е единствено да сте нов клиент на Betfair!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации