7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байерн Мюнхен – Майнц 05, прогноза и анализ (16 сеп)

[asitora_forecast league=“820″ hosts=“28784″ guests=“28786″ time=“16:30″ date=“16 сеп“ forecast=“1″]

Байерн Мюнхен посреща Майнц 05 в мач от четвърти кръг на германската Първа Бундеслига.

След като записа две поредни победи на старта на шампионата, воденият от Карло Анчелоти тим допусна и първо поражение – при визитата на Хофенхайм. Това остави баварците на шесто място във временното класиране, макар и на само една точка зад временния лидер Борусия Дортмунд.

През седмицата Байерн се разигра в Шампионската лига. Един от големите фаворити за трофея стартира успешно кампанията си в турнира на богатите, не оставяйки шансове на белгийския Андерлехт на “Алианц Арена” – безкомпромисно 3:0. Сега Байерн ще опита да повтори упражнението и срещу Майнц.

Колкото до Майнц 05, отборът на Сандро Шварц стартира кампанията с една победа и две поражения. В последния си двубой Майнц победи Байер Леверкузен у дома, след като преди това тимът бе записал две загуби срещу Хановер 96 и Щутгарт.

Никога не е лесно да играеш след двубой в Шампионска лига през седмицата, тъй че имайте едно наум, че може да има известна умора в редиците на Байерн. Не е изключено наставникът Карло Анчелоти да направи някои ротации, с които да освежи своя състав. Нищо чудно да видим в игра футболисти като Томас Мюлер и Кингсли Коман, които останаха резерви срещу Андерлехт през седмицата.

Контузени в състава на Байерн Мюнхен са крайните бранители Давид Алаба и Хуан Бернат, докато ветеранът Франк Рибери се възстановява от лека травма. Нищо чудно французинът да получи почивка срещу Майнц.

Колкото до Майнц 05, гостите ще бъдат без контузените Яник Хут и Александер Хак, докато Йошинори Муто, Кенан Кодро, Дани Лаца, Филип Клемент и Марин Сверко са под въпрос с травми. Добрите новини идват от възстановяването на Гаетан Бусман, който отново е здрав и готов да се завърне в игра.

Байерн е твърд фаворит в срещата, особено и на собствен терен. Баварците рядко си позволяват да загубят точки в два поредни мача, като не очакваме това да се случи и сега.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации