6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Барселона – Депортиво Ла Коруня, 15 окт 2016

Барселона – Депортиво Ла Коруня
Начало: 15 окт 2016, 17:15
Примера Дивисион
Прогноза: Двата отбора да отбележат „НЕ“

Барселона инкасира второ поражение за сезона, с което остави пред себе си в класирането отборите на Атлетико Мадрид, Реал Мадрид и Севиля. Каталунците успяха да спечелят едва 13 точки за изминалите седем кръга, като интересното е, че ситуацията в изминалия сезон до осмия кръг бе почти идентична.

В крайна сметка разликата им с лидерите е само две точки, и ако някой смята, че позицията на Барса в момента е нетипична, то далеч не е така. Каталунците бързо ще се мобилизират, използвайки и паузата от квалификациите за Мондиала, и на „Камп Ноу“ ще видим една изразителна победа в предстоящия мач.

Лео Меси все още го няма, но съвсем скоро ще го видим по терените. В негово отсъствие действа Тюран, заедно с Неймар и Суарес, които едва ли ще имат проблеми да вкарат поне 3 гола във вратата на Депортиво.

Контузени са Жорди Алба, Роберто и Силесен, но тяхната липса няма да се отрази върху играта на отбора.

Депортиво Ла Коруня отново ще се бори за оцеляването си. След като стартира с победа старта на шампионата, отбора пет поредни кръга не успя да стигне до трите точки. Последната им победа дойде над съперник от тяхната класа, и едва ли се надяват на нещо положително в предстоящия кръг.

Въпреки всичко, но може да не обърнем внимание, че Депортиво умеят да се защитават. Доказателство за това са загубите само с 1 гол разлика до момента, при положение, че наскоро играха и срещу Атлетико Мадрид.

Рискова прогноза: Под 3.5 гола @ 2.05 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации