12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за Бастия – Лион, неделя (16 апр 2017)

Бастия – Лион

Отборите на Бастия и Лион се изправят един срещу друг в мач от 33-ия кръг на френското първенство. Срещата е в неделя, 16 април, от 18:00 часа на „Стад Арманд-Сезари“.

Бастия не познаваше вкуса на победата от 17 декември миналата година до миналия уикенд, когато надигра Дижон с 2:1 като гост. Този успех съхрани шансовете на отбора за оставане в „Лига 1“.

Бастия е на последно място с актив от 28 точки, но само на три от спасителната зона.  Със сигурност те ще се опитат да вземат нещо от предстоящия мач с Лион, тъй като съперникът им има ангажименти в Лига Европа и ще е малко по-уморен.

Гостите от Лион са на 4-то място с актив от 54 точки. Те нямат шанс за Топ 3 и им остава само да бранят тази си позиция. В средата на седмицата Лион надви Бешикташ с 2:1 в първия 1/4-финал в Лига Европа. „Хлапетата“ вярват в шансовете си да спечелят турнира и да се класират за Шампионска лига през есента. Може би точно затова оставиха на заден план шампионата и в миналия кръг бяха разгромени от Лориен с 1:4 на собствен терен.

За Бастия е задължително да вземат поне точка от този двубой. Лион пък надали ще бъдат разочаровани, ако не спечелят на „Стад Арманд-Сезари“. Те ще насочат мислите си към реванша с Бешикташ в четвъртък и това е идеална възможност за домакините да спечелят точка или три на собствен терен.

Прогноза: 1Х

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации