8.7 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Безплатни залози в Betfair

Betfair предлагат на всички свои клиенти от България серия от безплатни залози в спортната им секция. В тази статия ще разгледаме всички предложения на Бетфеър за безплатен залог и условията, които трябва да се изпълнят за да можете успешно да използвате наличните безплатни залози и да извлечете максимума от тях.

Преди да пристъпим към прегледа на всички безплатни залози е необходимо да знаете, че единствено нови клиенти в Betfair могат да се възползват от изброените по-доло опции за безплатен залог. Ако все още нямате нова сметка можете да си откриете такава директно от тук:

[maxbutton id=“7″]

След като вече сте отворили новата си сметка в Betfair, можете да се запознаете детайлно с възможностите, които предлага компанията:

Безплатен залог за първи голмайсторПървата промоция е бонус безплатен залог за първи голмайстор. Можете да получите удвоен коефициент, ако успеете да познаете, кой ще е първия голмайстор в определена среща. Това, което трябва да направите е да поставите вашия залог в спортната секция за първи голмайстор на посочени от Betfair срещи (можете да ги видите в секцията Промо на компанията). Ако познаете кой ще е първия голмайстор и той успее да вкара гол с глава вие ще получите удвоен коефициент. Ще се признае само вашия първи залог за голмайстор в дадена среща. Признават се само головете паднали в редовното време, без продълженията. Автогол не се признава за промоцията безплатен залог. Максимума на залога е 50 лева. Ако вашия избор познае, допълнителните средства като печалба ще се кредитират по-сметката Ви като безплатни залози. При използване на опцията „Кеш аут“ промоцията не е валидна.

Бетфеър с безплатен залог при комбинацииСледващата промоция от Betfair за безплатен залог е 50 лева безплатни залози за комбинирани залози. За да се класирате трябва да направите комбиниран залог от поне пет срещи за краен резултат – 1, Х или 2 в спортната секция на Бетфаър, където са фиксираните коефициенти. За да е активна промоцията, комбинацията от поне пет срещи генерирана от вас трябва да е с минимален коефициент от 5.00, а всеки един мач не може да е с коефициент от 1.20. Тази промоция може да се използва неограничено време и можете да печелите неограничено по 50 лева безплатни залози. Не можете да използвате един и същи мач в две комбинации. В случай, че една от селекциите ви е неуспешна, то от компанията ще ви възстановят 50 лева като безплатен залог. Не можете да използвате опцията „Cash Out“, която автоматично ще ви извади от възможност за 50 лева безплатни залози. Безплатния залог ще получите по сметката си до един ден, след края на последния мач от комбинацията. След това имате точно 48 часа за да използвате наличния ви безплатен залог.

[maxbutton id=“9″]

Безплатен залог с двата отбора да вкарат в BetfairДруга възможност за безплатен залог е когато играете комбинация от четири мача като избирате опцията и двата отбора да отбележат гол. Отново трябва да изберете футболни срещи от спортната секция на букмейкъра, където са фиксираните коефициенти. Селекцията ви от четири срещи трябва да направи общо 5.00 коефициент, а всяка една среща трябва да е с повече от 1.20 коефициент. Допустимо е да играете колкото искате пъти в рамките на един ден, като единствено не трябва да включвате една и съща среща в различни комбинации. Безплатен залог от 50 лева ще получите, когато само в една от селекциите ви не се случи и двата отбора да вкарат гол. След това важат условията за използване и начисляване на безплатни залози както в горния случай.

Betfair с бонус за първи кеш аутЕдна от най-добрите промоции за безплатен залог в Betfair, особено за нови клиенти е 100% бонус при първи CASH OUT! За да се възползвате от тази промоция, следва да направите комбиниран залог от поне три срещи, на спортни събития, където е изобразен знака на Cash Out (черен квадрат с оранжев кръг в него). След това следва да направите залог от поне 50 лева на тези селекции. След това единственото, което трябва да направите е да използвате опцията Cash Out за първи път, като се уверите, че ще приберете повече от 50 лева, или с други думи сте на печалба. Изпълните ли това условие, вие ще получите бонус като безплатен залог до 50 лева!

Важно: всички промоции предлагани от Betfair ще се кредитират по сметката ви като безплатни залози.

Освен посочените по-горе варианти за безплатен залог Betfair имат и постоянна оферта но за спортната борса, където са най-големите коефициенти в онлайн пространството. Ако сте любител на сингъл залози и искате да играете на спортната борса в Бетфеър, можете да се заредите с начелен бонус от 40 лева (20 евро) като направите следните три стъпки посочени на следния банер:

40 лева бонус за спортна борса

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации