7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Белгия – Израел

Лидера в Група B на квалификациите за Евро 2016 Белгия посреща Израел в последен мач от настоящата кампания. Двубоя ще се изиграе на стадион „Крал Балдуин“ (бившия Хейзел) във вторник (13 окт) от 21:45 часа.

През уикенда Белгия победи лесно Андора с 1-4 като гости, с което продължиха победната си серия. Отбора е с аванс от 2 точки пред Уелс, които се издъниха в изминалия кръг и така им отстъпиха първото място. За да финишират на първо място, Белгия трябва да победят Израел или да завършат наравно, тъй като са с по-добри показатели от Уелс.

Селекционера на домакините – Марк Вилмотс най-накрая ще може да използва в игра Венсан Компани. Защитника играещ като капитан в английския Манчестър Сити, доскоро бе контузен, но ще може да подкрепи своите сънародници в последния мач от квалификациите.

Очаквано Белгия е фаворит срещу Израел, като победата на „червените дяволи“ се оценява с коефициент от 1.38, докато за успех на гостуващия Израел коефициента достига 10,00.

Белгия, дори и да загуби със сигурност ще участва в Евро 2016, но за Израел този вариант е все още мираж, тъй като единствения шанс за отбора са баражите, което означава, че „синьо-белите“ ще трябва да потърсят максимума от този мач.

В последния кръг Израел загуби у дома от Кипър, и сега битката за трето място става доста оспорвана, тъй като през точка разлика са три отбора – този на Израел, Кипър и Босна и Херцеговина. Втората позиция е гарантирана за Уелс, които срещат в последния кръг Андора – отбор с 9 поредни загуби в групата.

В първия двубой между Белгия и Израел, „червените дяволи“ взеха трудна победа с 0-1. Подобен развой на нещата очакваме и в този мач!

Прогноза Белгия – Израел: под 2,5 гола @ 2,10 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации