7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Бербатов позагуби формата си

Мартин Йол открито заяви, че се наблюдава сериозен спад в играта на Димитър Бербатов.

Йол бе изключително доволен след привличането на Бербатов, а и нашенеца показа завидна игра в първите няколко срещи на Фулъм. След това обаче се появи рязък спад в играта на Бербо, като дори бе преместен от позицията си на нападател. От близо два месеца Бербатов не се е разписвал, като последния му гол падна в един от силните мачове на „Котиджърс“ като гости на Арсенал, завършил наравно след 3-3 (Бербатов 29“).

Оттогава насам Фулъм изиграха осем мача, от които спечелиха само една точка. Бербатов не се отличи с нищо запомнящо се през тези два месеца, което накара Мартин Йол открито да го нападне пред пресата. Специалиста очаква бърза и коренна промяна в играта на българина, тъй като нещата не са никак добре.

Следващите трима съперника на Фулъм изглеждат преодолими, и ще трябва да се търсят поне две победи от тях. На 26 декември Фулъм посреща Саутхямптън, след това са домакини на Суонзи, и на 01.01.2013 гостуват на Уест Бромич.

Към XVIII кръг във Висшата лига Фулъм заемат 13-та позиция, след пет победи, пет равенства и осем загуби при голова разлика от 28/33 гола.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации