7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Бешикташ – Наполи, Шампионска Лига, вторник – 01 ноември

Бешикташ и Наполи излизат един срещу друг в среща от група B на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 01.11.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на Бешикташ Арена в Истанбул, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг от Англия.

БешикташБешикташ не успя да спечели гостуването си на Генчлербирлиги в петък вечер и стигна само до равенство – 1:1. Така черните орли остават на второ място в класирането на турското първенство, въпреки че не познават вкуса на поражението от началото на сезона. Преди 2 седмици, Бешикташ успя да изненада Наполи в Италия и победи с 3:2, което изкачи отбора до второто място в класирането на група B, което води до сериозен ентусиазъм във феновете на тима.

Вели Кавлак, Андерсон Талиска и Чанер Еркин пропускат срещата заради контузии. Под въпрос за двубоя заради лека травма пък е Нечип Уйсал. Така на левия бек на защитата на Бешикташ в отсъствието на Чанер Еркин ще стартира бразилеца Адриано. В средата на терена пък Шенол Гюнеш ще заложи на опитните Атиба Хъчисън и Гьокхан Инлер, а Толга Арслан ще остане резерва. В нападението на Бешикташ отново ще се разчита на автора на два гола преди две седмици – Винсент Абубакар.

2448Наполи загуби гостуването си на шампиона Ювентус през уикенда с 2:1. Така небесносините изостанаха доста в класирането на Серия А. В Шампионската Лига пък момчетата на Маурицио Сари въпреки домакинската загуба от Бешикташ преди 2 седмици са на първо място в класирането. Гостуването в Истанбул обаче е ключово за амбициите на вицешампионите на Италия в турнира.

Наполи ще пристигне за гостуването на Бешикташ без контузените Раул Албиол и Аркадиуш Милик. В нападение, Маурицио Сари ще може да ползва Маноло Габиадини, който пропусна 2 срещи в Серия А заради наказание. Въпреки това опитния специалист отново ще заложи на Дрис Мертенс в ролята на фалшива деветка, а Лоренцо Инсиние и Хосе Кайехон ще действат по крилата.

Наполи изглежда подцени Бешикташ в първата среща и си изпати. Въпреки загубата преди 2 седмици, гостите от Италия са много по-класният тим. Маурицио Сари ще мотивира своя отбор за важна победа в Истанбул по пътя към следващата фаза.

Бешикташ – НаполиНаполи @ 2.10 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации