6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Блекбърн – Манчестър Юнайтед (19 фев 2017) прогноза, ФА Къп

Блекбърн и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг в среща от петия кръг в турнира за ФА Къп. Двубоя ще се изиграе на 19.02.2017г. (неделя) от 18:15 часа българско време на Иууд Парк.

Блекбърн загуби гостуването си на Шефилд Уензди с 2:1 преди седмица. Така синьо-белите остават в дъното на класирането на Чемпиъншип и ще се борят със зъби нокти за своето спасение. Двубоя с Манчестър Юнайтед в турнира за ФА Къп може да преобърне кампанията и момчетата на Оуен Койл ще търсят добро представяне.

Хоуп Акпан пропуска мача с червените дяволи заради червения картон, който си изкара в двубоя с Шефилд Уензди преди седмица. Сам Галахър пък получи контузия в споменатата среща и едва ли ще бъде възстановен навреме за турнирния сблъсък. Елиът Уорд, Адам Хенли, Кори Еванс, Томи Хобан и Гордън Гриър са контузени и няма да са на разположение на Оуен Койл.

Манчестър Юнайтед записа убедителна победа с 3:0 при домакинството си на Сент Етиен в Лига Европа. Така червените дяволи затвърждават силна си форма в турнирните битки през този сезон. Момчетата на Жозе Моуриньо вече си осигуриха участие във финала за турнира за Купата на Лигата, а сега ще опитат да направят още една крачка към подобна среща и във ФА Къп.

След като заложи на всичко най-добро срещу Сент Етиен, Жозе Моуриньо ще направи някои корекции в състава си. Почивка се очаква да получат доста от титулярите му, а Маркъс Рашфорд, Серхио Ромеро, Люк Шоу, Уейн Рууни и Джеси Лингард ще получат повече игрови минути. Със сигурност сред избраниците на Жозе Моуриньо ще бъдат и Ерик Байли и Андер Ерера, които са наказани за реванша със Сент Етиен идния четвъртък.

Манчестър Юнайтед играе много убедително в турнирите през този сезон. Блекбърн трябва да се бори за мястото си Чемпиъншип и трябва да се концентрира към тази си своя битка. Червените дяволи ще се опитат да постигнат комфортна победа на Иууд Парк, а разликата в класите ни показва, че ще го направят.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Юнайтед/ Манчестър Юнайтед ПП/КР @ 1.72 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации