20.1 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Болоня – Торино: Прогноза от Серия А (02.08.)

Футболни прогнози от Серия АВ последният кръг за този сезон в Серия А един срещу друг се изправят отборите на Болоня и Торино. Стадион Ренато Дал‘Ара в Болоня ще приюти двата отбора за битката на 2-ри август от 21:45.

Миналият кръг Болоня претърпя тежко поражение от Фиорентина с 4:0. Мачовете на Болоня често завършват с много положения и попадения и динамична игра и макар да не са в прекрасна форма нямат загуба последните 2 мача на свой терен.

Торино от своя страна загубиха домакинският си мач срещу Рома и техните фенове ще се надяват на по-добър резултат тук.  Последните срещи на Торино също можем да кажем, че са високорезултатни, като често пъти си разменят по няколко гола със съперника.

Освен това в последните 3 гостувания на Болоня нямат победа над тях.

Ако погледнем преките сблъсъци, можем да заключим, че двата отбора са сравнително равностойни, а мачовете между тях завършват или с високорезултатни равенства или с победи с разлика.

Заключението от всичко казано дотук е, че ще станем свидетели на интерес и оспорван мач, в който Болоня има малко предимство, а освен това се намира и на собствен терен. Нашата прогноза е, че Болоня ще направи всичко възможно да се възползва от това предимство и да вземе последните 3 точки за сезона, но е напълно възможно Торино да се противопостави и да станем свидетели на много попадения, със сигурност над 2,5.

Прогнози от 7спорт

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации