14.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Бордо – Евиан, прогноза

Бордо приема отбора на Евиан в мач от VI-тия кръг на френската Лига I. Срещата ще се изиграе на 19 септември 2014г. от 21:30 часа българско време. Онлайн можете да проследите мача на живо в сайта на Efbet.

БОРДО

Отбора на Бордо заема трето място във временното класиране с равен брой точки със втория Марсилия и само с точка по-малко от водача в лигата. Отбора спечели първите си три мача срещу Монако, Ница и Монпелие, но в последните два кръга допусна равенство срещу Бастия и загуби като гости на Гингам. За днешната среща старши треньора на Бордо – Вили Саньол вероятно ще направи няколко промени в състава, тъй като се видяха слабости в играта на отбора особено в дефанзивен план и в халфовата линия. В нападение се справят добре, но пък за днешния мач Саньол няма да може да разчита и на двамата си добри нападатели в лицето на бразилеца Жусие и французина Анри Севе. Новите попълнения в защитата Тиаго и Контенто все още не могат да се адаптират в отбора, но се очаква скоро и това да се случи.

ЕВИАН

Евиан за разлика от Бордо се намират на дъното на таблицата – на последно място със спечелена само една точка до настоящия момент. Най-интересното е, че Евиан спечели точката не срещу когото и да е, а срещу  настоящия шампион Пари Сент Жармен. Загубите на отбора дойдоха от тимовете на Рен и Тулуза като гости, а у дома загубиха от Каен и Марсилия. Отбора получи цели 13 гола за изминалите пет мача, а успя да вкара само 4 гола, два от който само в един мач – загубата от Рен със 6-2. В допълнение, те все още претърпял поражения на страната в Рен и Тулуза и у дома от Каен и Марсилия, а те са получили най-много 13 гола и отбеляза само четири гола. Отбора има проблеми с титулярния си вратар и на негово място страши треньора Паскал Дюпрас няма подходящ заместник. Освен него с проблеми е и централният им защитник Монгонгуа. За Дюпрас има и добри новини. Те са свързани с завръщането в игра на опитния Ангула, който получи червен картон и бе наказан за един мач, както и на полузащитника Бруно и нападателят Техеда.

ПРОГНОЗА: БОРДО – ЕВИАН:

На пръв поглед Бордо е абсолютен фаворит над Евиан. Гостуването на Евиан на Стад Шабан-Делма е традиционно трудно, а и с проблеми те в отбора едва ли ще успеят дори да вкарат гол!

Прогноза: -1.5 азиатски хендикап за Бордо

Сигурност: 6/10

Коефициент: 2,65 при Efbet

>>>100 евро бонус за Добре Дошъл! Поискайте си бонуса!<<<

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации