12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борнемут – Лестър, Висша Лига, вторник – 13 декември

Борнемут и Лестър излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 13.12.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на стадион Дийн Корт, а главен съдия на мача ще бъде Пол Тиърни.

Борнемут загуби гостуването си на Бърнли с 3:2 преди седмица. Така черешките остават на 12-то място в класирането с актив от 18 точки. Въпреки това момчетата на Еди Хауи посрещат шампиона Лестър в добро настроение главно заради великия обрат срещу Ливърпул от 1:3 до 4:3 в последното си домакинство на Дийн Корт.

Люис Куук, Андрю Сърман и Джуниор Станислас пропускат мача заради контузии. Очаква се Еди Хауи да направи някои промени в състава си в сравнение с гостуването на Бърнли. Място в титулярните единадесет на Борнемут очакват да получат Джак Уилшър и Марк Пю. Черешките ще заложат на традиционното 4-4-2 с Калъм Уилсън и Беник Афобе на върха на атаката.

Лестър записа най-силния си мач от началото на сезона през уикенда, когато победи Манчестър Сити с 4:2 на своя Кинг Пауър Стейдиъм. Хеттрик за лисиците записа Джейми Варди, а успеха изкачи отбора на Клаудио Раниери на 14-то място в класирането с актив от 16 точки. Шампионите се надяват изкачването им в таблицата да продължи и след визитата на Дийн Корт.

Дани Симпсън ще изтърпи наказание за натрупани жълти картони, а неговото място на десния бек ще заеме Луис Ернандес. Каспър Шмайхел пък продължава да лекува контузия и на вратата на Лестър отново ще застане немския страж – Рон-Робърт Цилер. Дани Дринкуотър също има здравословни проблеми, но той ще бъде вдигнат на крака за мача и ще стартира в средата на терена редом до Анди Кинг. Клаудио Раниери няма намерение да прави сериозни промени в състава разправил се с Манчестър Сити преди 3 дни.

Очаква ни изключително любопитен двубой на Дийн Корт, който е труден за прогнозиране. Борнемут и Лестър бележат много голове, но имат проблеми в защита. С оглед на това няма да е изненада ако станем свидетели на още едно голово зрелище на стадиона на черешките.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.77 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации